1

Food: The Chemistry of its Components 6th New edition

Specifikacijos:
Autorius: Nenurodyta, Tom P. Coultate
Puslapių skaičius: 620, Nenurodyta
Leidimo metai: 2015, Nenurodyta
Prekės ID: 60640478
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 714 x 18 mėn.
9499
9499
714 / mėn.
Skolinantis 9499 , sutartį sudarant 18 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 714 , metinė palūkanų norma - 25,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,13%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 12852 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 3167
Be pabrangimo
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
14391
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 20 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 20 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 20 d.

149

LP EXPRESS terminale

Gegužės 20 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 20 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 20 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 20 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
14391
Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Food: The Chemistry of its Components 6th New edition

First published in 1984, and now in its 6th edition, this book has become the classic text on food chemistry around the world. The bulk components - carbohydrates, proteins, fats, minerals and water, and the trace components - colours, flavours, vitamins and preservatives, as well as food-borne toxins, allergens, pesticide residues and other undesirables all receive detailed consideration. Besides being extensively rewritten and updated a new chapter on enzymes has been included. At every stage attention is drawn to the links between the chemical components of food and their health and nutritional significance. Features include:"Special Topics" section at the end of each chapter for specialist readers and advanced students; an exhaustive index and the structural formulae of over 500 food components; comprehensive listings of recent, relevant review articles and recommended books for further reading; frequent references to wider issues eg the evolutionary significance of lactose intolerance, fava bean consumption in relation to malaria and the legislative status of food additives around the world. Food: The Chemistry of its Components will be of particular interest to students and teachers of food science, nutrition and applied chemistry in universities, colleges and schools. Its accessible style ensures that it will be invaluable to anyone with an interest in food issues.

Bendra informacija apie: Food: The Chemistry of its Components 6th New edition

Prekės ID: 60640478
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Royal Society of Chemistry
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: KATARATA, Minced
Autorius: Nenurodyta, Tom P. Coultate
Puslapių skaičius: 620, Nenurodyta
Leidimo metai: 2015, Nenurodyta

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Food: The Chemistry of its Components 6th New edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Food: The Chemistry of its Components 6th New edition

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(1096 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000
Galimi pristatymo būdai
14391

Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai