1

Salami: Practical Science and Processing Technology

Specifikacijos:
Autorius: Gerhard Feiner
Puslapių skaičius: 230
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 63084433
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 628 x 36 mėn.
12899
12899
628 / mėn.
Skolinantis 12899 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 628 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,46%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 22608 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 4301
Be pabrangimo
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 16 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 16 d.

149

LP EXPRESS terminale

Gegužės 16 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 16 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Salami: Practical Science and Processing Technology

Salami: Practical Science and Processing Technology is a one of a kind reference covering all types of salami products from around the world and includes all aspects of salami, such as microbiology, food safety, and research development trends. It provides the latest scientific findings and developments used to describe the production and manufacturing processes to obtain products which are safe to eat and produced in an efficient manner. It’s a comprehensive resource that combines a scientific and hands-on approach useful to those in the industry as well as students in meat science. The purpose of this book is to give clear and helpful guidelines to professionals within the meat-processing industry, such as technical, production, operations, process improvement, quality control and research and development managers.Provides food safety summaries at the end of each chapterIncludes detailed information on the composition and function of raw meat, additives, and technologiesPresents recipes to describe how salami is produced by linking theory and science with the process of making salami to avoid faulty products and how to control food safety etc.

Bendra informacija apie: Salami: Practical Science and Processing Technology

Prekės ID: 63084433
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,01 x 0,15 x 0,23 m, 0,36 kg
Leidykla: Elsevier Science Publishing Co Inc
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: KATARATA
Autorius: Gerhard Feiner
Puslapių skaičius: 230
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Salami: Practical Science and Processing Technology
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Salami: Practical Science and Processing Technology


Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai