1

Kitchen Chemistry

Specifikacijos:
Autorius: Ted Lister, Heston Blumenthal
Puslapių skaičius: 142
Leidimo metai: 2005
Prekės ID: 80663210
3357
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 19 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 19 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 19 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 19 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 19 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 19 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Kitchen Chemistry

This resource for schools and colleges demonstrates the role of chemistry in the kitchen and highlights the wide applicability of chemical principles.
The resource contains a wide variety of activities, from class practicals and demonstrations to reading comprehension and paper-based exercises. Each activity deals with an aspect of the chemistry of food and for cooking. The material is suitable for a wide range of ages, from primary to post-16, and helps reinforce the idea that everything is made of chemicals and that there is no difference between 'synthetic' and 'natural' chemicals.
Suitable for a wide range of ages, this book provides an exciting context for some familiar chemistry and a way to engage students with the subject.
The chemistry of food and cooking is just one example of the many roles chemistry plays in our everyday lives. This topic provides an exciting context for some familiar chemistry and a way to engage students with the subject. Kitchen Chemistry contains a wide variety of activities, from class practicals and demonstrations to reading comprehension and paper-based exercises. Each activity deals with an aspect of the chemistry of food and/or cooking. The material is suitable for a wide range of ages, from primary to post-16, and helps reinforce the idea that everything is made of chemicals and that there is no difference between 'man-made' and 'natural' chemicals.

Bendra informacija apie: Kitchen Chemistry

Prekės ID: 80663210
Kategorija: Knygos paaugliams ir jaunimui
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Royal Society of Chemistry
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Knygos paaugliams ir jaunimui
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Ted Lister, Heston Blumenthal
Puslapių skaičius: 142
Leidimo metai: 2005

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Kitchen Chemistry
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Kitchen Chemistry


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai