1

The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

Specifikacijos:
Autorius: Michael Booth
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 70593006
4933
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 18 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 18 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 18 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 18 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

**Shortlisted for the 2017 Andre Simon Food and Drink Book Awards** **Shortlisted for the 2018 Fortnum & Mason Food Book Award** 'The next Bill Bryson.' New York Times Food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller Sushi and Beyond). Over the last decade the country's restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status. The world's top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan's food artisans, while the country's fast foods - ramen, sushi and yakitori - have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan's culinary heritage is under threat. Often venturing far off the beaten track, the author and his family discover intriguing future food trends and meet a fascinating cast of food heroes, from a couple lavishing love on rotten fish, to a chef who literally sacrificed a limb in pursuit of the ultimate bowl of ramen, and a farmer who has dedicated his life to growing the finest rice in the world... in the shadow of Fukushima.

Bendra informacija apie: The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

Prekės ID: 70593006
Kategorija: Kelionių vadovai, aprašymai
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,13 x 0,2 m, 0,26 kg
Leidykla: Vintage Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Šalis: Japonija
Tipas: Kelionių vadovai, aprašymai
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: EasyShop
Autorius: Michael Booth
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan


Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai