Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Specifikacijos:
Autorius: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 70107866

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Discover everything there is to know about sushi!Sushi has taken the world by storm. Now, brilliant young Tokyo-based sushi chef Jun Takahashi wants to share his love and scientific knowledge of sushi-making with the world! His mastery of all things sushi is unparalleled and will appeal to professional chefs and sushi amateurs alike.With the help of gorgeous color photos and informative charts and diagrams, Takahashi and his two co-authors, Hidemi Sato and Mitose Tsuchida, cover the full range of sushi-making topics--from the biology and scientific composition of the ingredients, to the techniques sushi chefs learn over years of difficult training, to basic recipes for Tokyo-style sushi rice, sauces, condiments, and side dishes. The book's sections include lessons on how to:Find all types of seafood, such as eel, sea urchins, tuna, etc.Marinate fish with kombu seaweed.Cure fish with vinegar and sugar.Use and maintain high-quality Japanese sushi knives and an Ohitsu (a wooden rice container).Recognize the anatomy of a fish, different ways to cut a fish, and where to find the best meat.Shuck and prepare clams, such as the Mirugai Clam.Identify vinegar varieties and soy sauces.Prepare wasabi as well as grate, boil, and pickle ginger. Cook with heat and the differences between simmering (grilling) and dry-cooking (pan frying).Perfect traditional Japanese dishes, such as the tamago-yaki, Japanese Omelet.Recipes for 23 different types of sushi.Whether you're a professional chef, a casual lover of Japanese cuisine, or a sushi fanatic, this beautiful book will provide fascinating insights into the world of Japan's iconic national dish.

Bendra informacija apie: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Prekės ID: 70107866
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Tuttle Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment


Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai