1

Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

Specifikacijos:
Autorius: Mary Karlin, Ed Anderson, Peter Reinhart
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2011
Prekės ID: 63839973
3429
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 6 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 6 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 6 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 6 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 6 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

"A contemporary guide to making 100 artisan cheeses at home, with an extensive primer on ingredients, equipment, and techniques"--Provided by publisher.
"A contemporary guide to making 100 artisan cheeses at home--from classic favorites to popular, modern varieties--written by cheese-making authority Mary Karlin. In recent years there has been an explosion in the artisan cheese movement and a kitchen crafting revival. Artisan Cheese Making at Home inspires and encourages do-it-yourselfers with approachable, easy-to-follow instructions to produce mouthwatering cheese at home. From quick and satisfying ricotta and panir to higher payoff cheeses like triple creme camembert, tallegio, and blue gouda--all of the featured cheeses can be made with readily available milks and common kitchen equipment. While most other cheese books take a homey approach to cheese making, this comprehensive, four-color tome embraces the full range of contemporary artisan-style cheeses and is destined to become a modern classic. Written by an experienced cooking teacher and filled with cheese-making tips from some of today's most influential cheese makers, Artisan Cheese Making atHome proves that hand-crafting cheese is not only easy, but also a fascinating and rewarding process"--
An expert explains how to make 100 different artisan cheeses--from ricotta and panir to tripe creme camembert and blue gouda--in a book that includes 50 full-color photos.
Provided by publisher.

Bendra informacija apie: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]

Prekės ID: 63839973
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,22 x 0,24 m, 1,01 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Mary Karlin, Ed Anderson, Peter Reinhart
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2011

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses [A Cookbook]


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai