1

Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350plus amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks

Specifikacijos:
Autorius: Glynn Christian
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 59123843
1494
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 23 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 23 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 23 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 23 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350plus amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks

Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets. This handbook collects over 300 of gosh-factor hacks, including how best to handle garlic, why dull pasta is better, and why it should be ‘thumbs-up’ on kitchen knives.
TV-chef and food journalist Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets.This handbook collects over 300 of Glynn’s 'gosh-factor' hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be ‘thumbs-up’ on kitchen knives. There’s a better way to roast nuts, a simpler way to bone small fish, a more reliable way to wok and a ban on foil tents. Plus frozen olives to keep a straight-up martini ice-cold.

Bendra informacija apie: Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350plus amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks

Prekės ID: 59123843
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Grub Street Publishing
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Glynn Christian
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350plus amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350plus amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai