1

Complete Robuchon

Specifikacijos:
Autorius: Joel Robuchon
Puslapių skaičius: 610
Leidimo metai: 2008
Prekės ID: 90596250
3655
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3975
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 28 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 28 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 28 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3975
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 96% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Complete Robuchon

Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eighties, he has been called the primus inter pares of Paris three star chefs for his work both at Jamin and at his eponymous restaurant. He is renowned for the relentless perfectionism of his cuisine. His food was seen as instrumental in leading French cuisine away from the excesses and excessive reductionism of nouvelle cuisine. In particular, his cuisine is seen as harkening back to a more authentic, even bourgeois French cuisine cuisine actuelle which focuses on making each ingredient taste of itself. He has mentored such distinguished chefs as Gordon Ramsay and Michael Caines and his signature dishes include a cauliflower cream with caviar and potato puree.In The Complete Robuchon he offers us his recipes (over 800), secrets and tips: from the perfect omelette to vegetable soup, leg of lamb to marinated mussels, to his renowned potato puree every dish is described in detail starting with the ingredients, he tells you how to clean and prepare them down to the way to hold the pan and precise cooking times. It is all here a catalogue of the basics of French cuisine and a broad sampling of dishes that have earned the author his titles of glory and his truly imaginative recipes from LAtelier.Born in Poitiers in 1945, Joel Robuchon became the official chef of La Tour de France, where he learnt a variety of diverse regional techniques. At 28, he became head chef at Harmony-Lafayette, overseeing 3,000 meals a day. In 1981 he launched Jamin in Paris and within three years had received three Michelin stars. In 1996 he left his Parisian restaurant, establishing LAtelier de Joel Robuchon in Tokyo. He opened another LAtelier in Paris in 2003 and has since established Ateliers in Las Vegas, New York and London.

Bendra informacija apie: Complete Robuchon

Prekės ID: 90596250
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,05 x 0,18 x 0,25 m, 1,82 kg
Leidykla: Grub Street Publishing
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Joel Robuchon
Puslapių skaičius: 610
Leidimo metai: 2008

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Complete Robuchon
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Complete Robuchon

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(898 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 19 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3975

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai