1

Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Specifikacijos:
Autorius: Christopher Shockey
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58605348
3429
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4331
-
6568
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 6 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 6 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 6 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 6 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 6 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
4331
Pro Baltic
6568 8579
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Perfect for beginners and experts alike, this guide, written by two fermentation experts, presents step-by-step instructions for making cider, introducing readers to the different phases of fermentation and the entire spectrum of complex flavor and style possibilities. Original. 12,000 first printing. Illustrations.
"With expert advice and clear, step-by-step instructions, The Big Book of Cidermaking equips readers with the skills they need to make the cider they want"--
Best-selling authors and fermentation experts Christopher and Kirsten Shockey enter the realm of fermented beverages with this comprehensive guide to making hard cider that features techniques for achieving a wide range of styles and flavors.
The best-selling authors Christopher Shockey and Kirsten K. Shockey turn their expertise to the world of fermented beverages in the most comprehensive guide to home cidermaking available. With expert advice and clear, step-by-step instructions, The Big Book of Cidermaking equips readers with the skills they need to make the cider they want: sweet, dry, fruity, farmhouse-style, hopped, barrel-aged, or fortified. The Shockeys&; years of experience cultivating an orchard and their experiments in producing their own ciders have led them to a master formula for cidermaking success, whether starting with apples fresh from the tree or working with store-bought juice. They explore in-depth the different phases of fermentation and the entire spectrum of complex flavor and style possibilities, with cider recipes ranging from cornelian cherry to ginger, and styles including New England, Spanish, and late-season ciders. For those invested in making use of every part of the apple, there&;s even a recipe for vinegar made from the skins and cores leftover after pressing. This thorough, thoughtful handbook is an empowering guide for every cidermaker, from the beginner seeking foundational techniques and tips to the intermediate cider crafter who wants to expand their skills.

Bendra informacija apie: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Prekės ID: 58605348
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Storey Publishing LLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Christopher Shockey
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1019 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 22 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4331
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(982 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6568 8579

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai