Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Specifikacijos:
Autorius: Steven Lamb
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 58340338
0 € pristatymas nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS424
2014
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 16 d.

000

LP EXPRESS terminale

Gegužės 17 d.

0 € pristatymas nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS424
219

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 16 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 16 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 17 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 17 d.

199

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 17 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 17 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 20 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 20 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Nothing beats a really good cheese. These days you can buy great dairy products locally, made using high-quality ingredients and with a unique flavour of their own. The next step is to try your hand at making yoghurt, labneh, mozzarella and even delicious matured cheeses yourself. The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, the key ingredient is milk. He shows you exactly what to do to take it from its liquid form to a wide range of dairy products, from clotted cream to a washed-rind cheese. There are also plenty of gorgeous recipes that make the most of cheese and other dairy goods - as you'd hope, they involve such pleasures as dunking carbs into a pot of melty cheese; biting down on a delicate cheese wafer; or whipping up the best ever cheesecake. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and plenty of helpful photographs, this book is the indispensable guide to crafting and enjoying cheese and other dairy products.

Bendra informacija apie: Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16

Prekės ID: 58340338
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Bloomsbury Publishing PLC
Leidinio kalba: Anglų, Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Užkandžiai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Steven Lamb
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Cheese & Dairy: River Cottage Handbook No.16
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių