1

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Specifikacijos:
Autorius: Christine Baumgarthuber
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 74833086

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Fermented Foods serves up the history and science behind some of the world&;s most enduring food and drink. It begins with wine, beer, and other heady brews before going on to explore the fascinating and often whimsical histories of fermented breads, dairy, vegetables, and meat, and to speculate on fermented fare&;s possible future. Along the way, we learn about Roquefort cheese&;s fabled origins, the scientific drive to brew better beer, the then-controversial biological theory that saved French wine, and much more. Christine Baumgarthuber also makes several detours into lesser known ferments&;African beers, the formidable cured meats of the Subarctic latitudes, and the piquant, sometimes deadly ferments of Southeast Asia. Anyone in search of an accessible, fun, yet comprehensive survey of the world&;s fermented foods need look no further than this timely, necessary work.

Bendra informacija apie: Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Prekės ID: 74833086
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Reaktion Books
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjo šalis: Lietuva
Autorius: Christine Baumgarthuber
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder


Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai