Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Specifikacijos:
Autorius: Alan Bergo
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 58388293
3925
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
6399
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gruodžio 17 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gruodžio 17 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gruodžio 17 d.

265

Smartpost terminale

Gruodžio 17 d.

269

Pristatysime į namus

Gruodžio 17 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
6399
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

“In this remarkable new cookbook, Bergo provides stories, photographs and inventive recipes.”—Star Tribune"With a passion for bringing a taste of the wild to the table, (Bergo’s] inspiration for experimentation shows in his inventive dishes created around ingredients found in his own backyard."—TastemadeFrom root to flower—and featuring 180 recipes and over 230 of the author’s own beautiful photographs—explore the edible plants we find all around us with the Forager Chef Alan Bergo as he breaks new culinary ground!In The Forager Chef’s Book of Flora you’ll find the exotic to the familiar—from Ramp Leaf Dumplings to Spruce Tip Panna Cotta to Crisp Fiddlehead Pickles—with Chef Bergo’s unique blend of easy-to-follow instruction and out-of-this-world inspiration.Over the past fifteen years, Minnesota chef Alan Bergo has become one of America’s most exciting and resourceful culinary voices, with millions seeking his guidance through his wildly popular website and video tutorials.Bergo’s inventive culinary style is defined by his encyclopedic curiosity, and his abiding, root-to-flower passion for both wild and cultivated plants. Instead of waiting for fall squash to ripen, Bergo eagerly harvests their early shoots, flowers, and young greens—taking a holistic approach to cooking with all parts of the plant, and discovering extraordinary new flavors and textures along the way.The Forager Chef’s Book of Flora demonstrates how understanding the different properties and growing phases of roots, stems, leaves, and seeds can inform your preparation of something like the head of an immature sunflower—as well as the lesser-used parts of common vegetables, like broccoli or eggplant. As a society, we’ve forgotten this type of old-school knowledge, including many brilliant culinary techniques that were borne of thrift and necessity. For our own sake, and that of our planet, it’s time we remembered. And in the process, we can unlock new flavors from the abundant landscape around us.“(An] excellent debut. . . . Advocating that plants are edible in their entirety is one thing, but this (book] delivers the delectable means to prove it."—Publishers Weekly"Alan Bergo was foraging in the Midwest way before it was trendy."—Outside Magazine

Bendra informacija apie: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Prekės ID: 58388293
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Alan Bergo
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1959 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6399

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai