1

Gluten-Free Grains Cookbook: 75 Wholesome Recipes Worth Sharing Featuring Buckwheat, Millet, Sorghum, Teff, Wild Rice and More

Specifikacijos:
Autorius: Quelcy Kogel
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 58606418

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Gluten-Free Grains Cookbook: 75 Wholesome Recipes Worth Sharing Featuring Buckwheat, Millet, Sorghum, Teff, Wild Rice and More

Explore the exciting world of gluten-free grains and flours with Quelcy Kogel, creator of the blog With the Grains. This book is a valuable resource for those dealing with a gluten allergy or following a gluten-free diet, as well those looking to add variety to their meals. Quelcy covers a wide range of grains: buckwheat, millet, wild rice, quinoa, sorghum, teff and more. More home cooks are seeking creative ways to use these delicious and nutrient-rich grains in baked goods, grain bowls and other easy dishes. Ancient grains are rich in proteins and minerals and make a delicious addition to any meal. For heartier, more flavourful versions of familiar breakfasts, try the Roasted Beet Doughnut and Cranberry Orange Muffins. The Vegan Amaranth Corn Chowder, with extra antioxidants and a creamy texture thanks to the amaranth, demonstrates how much these grains can add to savory favourites. The rice flour-based Gluten-Free Zucchini Cake with Apple Butter Buttercream is irresistible, and much more nourishing than treats made with all-purpose flour. These recipes are highly adaptable, with tips on making substitutions and combining multiple grains in one dish. With so many easy grain options, gluten-free cooking and baking are full of possibilities. This book will have 75 recipes and 75 photographs.

Bendra informacija apie: Gluten-Free Grains Cookbook: 75 Wholesome Recipes Worth Sharing Featuring Buckwheat, Millet, Sorghum, Teff, Wild Rice and More

Prekės ID: 58606418
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Page Street Publishing Co.
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Autorius: Quelcy Kogel
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Gluten-Free Grains Cookbook: 75 Wholesome Recipes Worth Sharing Featuring Buckwheat, Millet, Sorghum, Teff, Wild Rice and More
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Gluten-Free Grains Cookbook: 75 Wholesome Recipes Worth Sharing Featuring Buckwheat, Millet, Sorghum, Teff, Wild Rice and More


Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai