1

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

Specifikacijos:
Autorius: James Peisker, Chris Carter
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 61495648
2979
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4024
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 6 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 6 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 6 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 6 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 6 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
4024
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

The secret's out! Get cooking the very best homemade sausage with techniques from Nashville's Porter Road Butcher.Homemade Sausage is an extremely accessible guide for making sausage right in your own kitchen. James Peisker and Chris Carter of Nashville's Porter Road Butcher will guide you through all the necessary steps to create the very best sausage - just like they do.Learn important information on sourcing your meat from local farms for the highest quality and top flavor. From there, you'll discover techniques and trade secrets for grinding. You'll even find a list of the best tools for the job and how to use them successfully.Now comes the fun part, seasoning your sausage to create deep flavor profiles is one of the greatest benefits of making sausage at home. You control the spices, sodium, and more!Stuff and smoke your sausage - or don't- and create classic links, patties, brats, keilbasas, chorizos, andouilles, and more!Finally, enjoy your locally sourced, perfectly flavored sausage in mouth-watering recipes, like:Tomato Meat Sauce with ItalianBreakfast PinwheelsBangers and MashBratwurst with Sauerkraut and MustardJambalaya with AndouilleHot Chicken Sausage SandwichChorizo TortaMerguez with CouscousBoudin BallsCotechinno and Lentils &; Italian New Years DishBeer-Braised Bratwurst with whole grain mustard and sauerkrautRoasted Currywurst with spatzle and braised cabbageGrilled Kielbasa with Roasted Potatoes and Chimichurri SauceWhether you're a beginner or a seasoned pro, Homemade Sausage is your go-to guide for making better sausage.

Bendra informacija apie: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

Prekės ID: 61495648
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,25 m, 0,61 kg
Leidykla: Quarry Books
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: James Peisker, Chris Carter
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1019 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 22 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4024

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai