1

Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Specifikacijos:
Autorius: Editions Larousse
Puslapių skaičius: 512
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 59099113
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 740 x 9 mėn.
5655
5655
740 / mėn.
Skolinantis 5655 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 740 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,11%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6660 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 1887
Be pabrangimo
Pardavėjas: EasyShop 4.3
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5680
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 5 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 5 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 5 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 5 d.

149

LP EXPRESS terminale

Gegužės 5 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 5 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 5 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 5 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pardavėjas: EasyShop 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse. It covers all aspects of baking - from simple everyday cakes and desserts to special occasion show-stoppers. There are more than 200 recipes included, with everything from a quick-mix yoghurt cake to salted caramel tarts and a spectacular mixed berry millefeuille. Special features on baking for children, lighter recipes and quick bakes, among many others, provide a wealth of ideas. More than 30 extremely detailed step-by-step technique sections ensure your bakes are perfect every time. The book also includes workshops on perfecting different types of pastry, handling chocolate, cooking jam and much more, demonstrated in clear, expert photography. This is everything you need to know about pastry, patisserie and baking from the cookery experts Larousse.

Bendra informacija apie: Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Prekės ID: 59099113
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,05 x 0,22 x 0,27 m, 2,33 kg
Leidykla: Octopus Publishing Group
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Editions Larousse
Puslapių skaičius: 512
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
(433 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 15 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5680

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai