1

Make Mead Like a Viking: Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers

Specifikacijos:
Autorius: Jereme Zimmerman
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 58388418
2844
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
3533
-
4014
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 2 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 2 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 2 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 2 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 2 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 2 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3533
Minced
4014 5617
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Make Mead Like a Viking: Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers

A complete guide to using the best ingredients and minimal equipment to create fun and flavorful brewsAncient societies brewed flavorful and healing meads, ales, and wines for millennia using only intuition, storytelling, and knowledge passed down through generations—no fancy, expensive equipment or degrees in chemistry needed. InMake Mead Like a Viking, homesteader, fermentation enthusiast, and self-described “Appalachian Yeti Viking” Jereme Zimmerman summons thebryggjemann of the ancient Norse to demonstrate how homebrewing mead—arguably the world’s oldest fermented alcoholic beverage—can be not only uncomplicated but fun.Armed with wild-yeast-bearing totem sticks, readers will learn techniques for brewing sweet, semi-sweet, and dry meads, melomels (fruit meads), metheglins (spiced meads), Ethiopian t’ej, flower and herbal meads, braggots, honey beers, country wines, and even Viking grog, opening the Mead Hall doors to further experimentation in fermentation and flavor. In addition, aspiring Vikings will explore:• The importance of local and unpasteurized honey for both flavor and health benefits;• Why modern homebrewing practices, materials, and chemicals work but aren’t necessary;• How to grow and harvest herbs and collect wild botanicals for use in healing, nutritious, and magical meads, beers, and wines;• Hops’ recent monopoly as a primary brewing ingredient and how to use botanicals other than hops for flavoring and preserving mead, ancient ales, and gruits;• The rituals, mysticism, and communion with nature that were integral components of ancient brewing and can be for modern homebrewers, as well;• Recommendations for starting a mead circle to share your wild meads with other brewers as part of the growing mead-movement subculture; and more!Whether you’ve been intimidated by modern homebrewing’s cost or seeming complexity in the past—and its focus on the use of unnatural chemicals—or are boldly looking to expand your current brewing and fermentation practices, Zimmerman’s welcoming style and spirit will usher you into exciting new territory. Grounded in history and mythology, but—like Odin’s ever-seeking eye—focusing continually on the future of self-sufficient food culture,Make Mead Like a Viking is a practical and entertaining guide for the ages.

Bendra informacija apie: Make Mead Like a Viking: Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers

Prekės ID: 58388418
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop, Minced
Autorius: Jereme Zimmerman
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Make Mead Like a Viking: Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Make Mead Like a Viking: Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1016 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3533
Pardavėjas: Minced 4.3
(1047 pirkėjų įvertinimai)
-28%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 28 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4014 5617

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai