1

New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Specifikacijos:
Autorius: Pascal Baudar
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 75885442
4480
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5381
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 9 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 9 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 9 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 9 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 9 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
5381
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

"This gorgeous book will make you salivate and dream. Pascal Baudar is exploring important culinary terrain."-Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestseller The Art of Fermentation The New Wildcrafted Cuisine takes incorporating wild foods into your meals to a new, palate-bending level and in the process redefines terroir as we've come to know it. Award-winning author and "culinary alchemist" Pascal Baudar, a professional forager and wild food instructor, combines his research and in-depth knowledge of plants and landscapes with the fascinating and innovative techniques of a master food preserver. This beautifully photographed book offers up dozens of creative, seasonal recipes and instructions for preparing a variety of preserved foods, including Pickled Acorns, White Sage-Lime Cider, Wild Kimchi Spice, Wild Mustards, Currant Capers, Infused Salts with Wild Herbs, Pine Needle Vinegar, and much more. The New Wildcrafted Cuisine is sure to inspire both chefs and adventurous eaters to explore their own bioregions and find an astonishing array of plants and other materials that can be used in their own kitchens. "A beautiful book, loaded with recipes and techniques."-Saveur "Pascal's book contains some of the most unique and innovative ideas that you'll ever find for using wild flavors. Clear instructions accompany each recipe, along with striking photos of the ingredients and finished products."-Samuel Thayer, author of The Forager's Harvest "(Baudar is] perhaps the prince of wildcrafted haute cuisine: He creates visually stunning, palate-pleasing recipes using innovative cooking processes and foraged ingredients"-NPR's "The Salt" "A gorgeously photographed collection of prose and recipes that's both survival manual and mission statement."-Los Angeles Times

Bendra informacija apie: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Prekės ID: 75885442
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Pascal Baudar
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(1038 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 25 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5381

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai