1

Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing

Specifikacijos:
Autorius: Sophia Nguyen Eng, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2024
Prekės ID: 90768695
3950
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4757
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 8 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 8 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 8 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 8 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 8 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 8 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
4757
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing

*2023 Foreword INDIES Honorable Mention for Cooking (These recipes] are designed to be nourishing as well as delicious . . . Whether you are a seasoned home cook or a novice in the kitchen, The Nourishing Asian Kitchen is perfect for anyone looking to explore traditional Asian cooking.Sally Fallon, author of Nourishing Traditions Featuring over 100 delicious recipes that utilize whole foods, classic ferments, hearty broths, and healing herbs and spices, The Nourishing Asian Kitchen presents an innovative approach to experiencing Asian cuisine while promoting nutritious, garden-to-plate meals that are easy to make. When Sophia Nguyen Eng moved to the Appalachian Mountains in Tennessee to start a family farm, she was determined to honor the cultural food traditions and flavors passed down by her parents, who fled Vietnam in 1975. The meals of her childhood drew inspiration from the rich culinary traditions of Vietnam, China, Japan, Korea, and other Asian countries. However, Sophia noticed that preparing these dishes in the United States often relied heavily on processed ingredients containing artificial flavors and preservatives. She was determined to recreate the flavorful recipes she loved while making them healthier. Inspired by the nutritional research of Weston A. Price, the regenerative farming practices of Joel Salatin, and the traditional Asian recipes passed down through her family for generations, Sophia has curated a unique collection of wholesome dishes in The Nourishing Asian Kitchen. These recipes explore the proper preparation of grains, dairy, meats, and ferments, emphasizing fresh ingredients and traditional cooking methods while focusing on flavor, food quality, ingredient sourcing, seasonality, and eating nose-to-tail. With an opening section on mastering basic techniqueslike working with bone broth, fish fumet, and gheethe recipes range from familiar classics to mind-blowing creations, including: Sauces: Korean Gochujang Sauce, Hoisin Sauce, Vietnamese Peanut Dipping Sauce, Lemongrass Chili Oil Vegetable & Sides: Pickled Red Onion, Daikon Kimchi, Wild Bibimbap, Mushroom Banchan Soups: Oxtail Pho, Sweet and Sour Tamarind Soup, Spicy Thai Hot Pot, Crab Noodle Soup Meats: Garlic Butter Chicken Wings, Five Spice Pork Belly Banh Mi, Shaking Beef with Watercress Salad, Lamb Bulgogi Spring Rolls Beverages & Desserts: Vietnamese Coffee, Strawberry Lychee Panna Cotta, Matcha Green Tea Honey Ice Cream And much more!    From hot pot to tempura, kimchi to pho, each recipe is designed to nourish the body and reconnect with tradition and heritage. And with beautiful photography by David K. Peng, easy-to-follow instructions, and tips for sourcing high-quality ingredients, The Nourishing Asian Kitchen is a must-have for anyone seeking to explore the world of Asian cuisine through the lens of nourishing traditions. "Delicious recipes . . . are paired with mouthwatering photos. . . . These healthy, traditional dishes are worth the effort."Library Journal

Bendra informacija apie: Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing

Prekės ID: 90768695
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Sophia Nguyen Eng, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2024

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Nourishing Asian Kitchen: Nutrient-Dense Recipes for Health and Healing

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1030 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4757

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai