1

Recipes from a Turkish Kitchen: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques

Specifikacijos:
Autorius: Ghillie Basan
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2013
Prekės ID: 78290028
1494
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 9 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 9 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 9 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 9 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 9 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Recipes from a Turkish Kitchen: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques

This book covers traditions, ingredients, tastes, and techniques. You can discover a mouthwateringly classic cuisine with a collection of 75 authentic recipes. You can explore a creative fusion of regional recipes from the shimmering coastlines of the Mediterranean and Aegean seas to the rural regions of Anatolia, together with the ever-evolving cooking of Istanbul. From simple meze to heavenly-scented Turkish Delight, explore a vibrant cuisine that mixes an enviable range of herbs and spices with dairy produce, fruit and vegetables, meat, fish and shellfish. The tantalizing collection of recipes includes traditional dishes such as Baked Anatolian Humus with Pine Nuts, Ottoman Artichokes Poached with Lemon and Dill, Spicy Adana Kebabs and Rose-petal Sorbet. It includes more than 300 specially commissioned beautiful and evocative photographs. This wonderful collection of recipes evokes the tastes and textures of traditional Turkish cooking - its exciting use of herbs and spices with sweet and salty combinations - and places them in a modern context. Dishes range from easy meze and salads to ideas for stylish entertaining, including soups, healthy vegetarian dishes, fresh fish, succulent meat and poultry recipes, and a tempting selection of desserts and jams. You can discover recipes such as Muhammara, a spicy walnut dip; enjoy a fragrant sour cherry pilaf try a succulent Anatolian spiced rabbit stew or chicken casserole. Drinks and rich, creamy desserts such as Poached Apricots Filled with Buffalo Cream or Sutlac - the best ever rice pudding - are also included. The Turks are well known for their lavish hospitality - and this sumptuous book will provide all the inspiration you need to follow their example.

Bendra informacija apie: Recipes from a Turkish Kitchen: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques

Prekės ID: 78290028
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Ghillie Basan
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2013

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Recipes from a Turkish Kitchen: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Recipes from a Turkish Kitchen: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai