1

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Specifikacijos:
Autorius: Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 66459111
2512
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4779
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 8 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 8 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 8 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 8 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 8 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 8 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
4779
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

A celebrated young chef hailed by the New York Times as a "fearless explorer," brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen.Executive chef and owner of New York City’s highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida’s, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt, Smoke, and Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today’s home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild med. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt, Smoke, and Time, you’ll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will’s Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt, Smoke, and Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Bendra informacija apie: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Prekės ID: 66459111
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: HarperCollins Publishers Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1030 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4779

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai