1

Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

Specifikacijos:
Autorius: Katie Parla, Kristina Gill
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 73163416
3640
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 28 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 28 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 28 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 96% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

A love letter to the American authors' adopted city of Rome shares recipes for modern dishes influenced by regional traditions and culture, demonstrating how classic favorites, street-food innovations and forgotten recipes reveal Italy's unique culinary evolution.
A love letter from two Americans to their adopted city, showcasing modern dishes influenced by tradition, as well as the rich culture of their surroundings.Even 150 years after unification, Italy is still a divided nation where individual regions are defined by their local cuisine. Each is a mirror of its city’s culture, history, and geography. Butcucina romana is the country’s greatest standout. Tasting Rome provides a complete picture of a place that many love, but few know completely. In sharing Rome’s celebrated dishes, street food innovations, and forgotten recipes, journalist Katie Parla and photographer Kristina Gill capture its unique character and reveal its truly evolved food culture—a culmination of 2000 years of history. Their recipes acknowledge the foundations of Roman cuisine and demonstrate how it has transitioned to the variations found today. You’ll delight in the expected classics (cacio e pepe, pollo alla romana, fiore di zucca); the fascinating but largely undocumented Sephardic Jewish cuisine (hraimi con couscous, brodo di pesce, pizzarelle); the authentic and tasty offal (guanciale, simmenthal di coda, insalata di nervitti); and so much more. Studded with narrative features that capture the city’s history and gorgeous photography that highlights both the food and its hidden city, you’ll feel immediately inspired to start tasting Rome in your own kitchen.

Bendra informacija apie: Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

Prekės ID: 73163416
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,26 m, 0,94 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Katie Parla, Kristina Gill
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai