Kompaktiška, 1000 W galios oro gruzdintuvė, kurios krepšelio talpa 1,8 L. Keptuvė veikia nenaudojant riebalų, patiekalai ruošiami naudojant karšto oro cirkuliaciją.
1000W galia su plačiu temperatūrų diapazonu nuo 80 iki 200°C leidžia efektyviai paruošti patiekalus.
Kompaktiška, neriebi Clatronic FR 3769 H oro gruzdintuvė yra konvekcinės orkaitės, grilio ir gruzdintuvės derinys. Tai leidžia kepti maistą nenaudojant riebalų – maistas ruošiamas naudojant karšto oro cirkuliaciją. Dėl to patiekalai yra sveikesni, turi mažiau kalorijų, o riebalų kiekis sumažėja iki 95%. Prietaisas turi platų pritaikymo spektrą – jo dėka galime kepti, grilyje, kepti, kaitinti, atitirpinti ir skrudinti. Be kita ko, galime paruošti bulvytes, mėsą, žuvį, daržoves ir net sausainius.
Dėl konvekcinės technologijos paruošti patiekalai iš išorės tampa traškūs, o viduje – minkšti. Kitas privalumas yra daug didesnis efektyvumas lyginant su įprasta gruzdintuvė – patiekalai paruošiami greičiau dėl greito gruzdintuvės įkaitimo. Šis metodas garantuoja žymiai mažiau garų ir nemalonių kvapų išsiskyrimą, lyginant su tradicinėmis gruzdintuvėmis. Taip pat sutaupome didelius kiekius aliejaus, kuris naudojamas įprastoje gruzdintuvėje.
Laikmatis leidžia pasirinkti tinkamą gaminimo laiką. Norėdami pradėti, tiesiog nustatykite laiką ant minučių rankenėlės ir norimą temperatūrą – pasibaigus užprogramuotam laikui, įrenginys automatiškai išsijungs ir garsiniu signalu informuos, kad procesas baigtas. Prietaisas sukurtas patogiam valymui ir saugiam paruošimui – turi išimamą, plauti indaplovėje indą, vėsią laikymo rankenėlę ir apsaugą nuo perkaitimo bei indo išėmimą.
savybės:
Be aliejaus karšto oro gruzdintuvė
Mažas dūmų ir kvapų išmetimas
Taupomas laikas ir energija
Atvėsinkite iki liečiamos rankenos
Talpa 1,8 litro
Talpykla su nelimpančia danga (nelimpa)
Laipsniškai reguliuojamas termostatas (80°C-200°C)
30 minučių laikmatis su išjungimo signalu
Valdymo lemputė
Apsauga nuo perkaitimo
Galia 1000W
Prietaisas, be kita ko, leidžia paruošti:
skrudintos bulvės
Krevetės tempuroje
Kotletai ir mėsainiai
Racuchow
Žuvis
Faworków
Bandelės
Daržovės
Bulvių produktai, kepimo laikas, temperatūra:
Plonos šaldytos bulvytės: 18-20 min., 200 (°C)
Storos šaldytos bulvytės: 18–25 min., 200 (°C)
Bulvių gratinas: 20–25 min., 200 (°C)
Mėsa, kepimo laikas, temperatūra:
Kepsnys: 10–15 min., 180 (°C)
Kiaulienos kotletas: 10 – 15 min, 180 (°C)
Mėsainis: 10–15 min., 180 (°C)
Dešrelės tešloje: 13 – 15 min., 200 (°C)
Vištienos kojos: 25–30 min., 180 (°C)
Vištienos krūtinėlė: 15–20 min., 180 (°C)
Pyragai, kepimo laikas, temperatūra:
Tešla maks. ⌀ 10 cm: 20–25 min., 160 (°C)
Blynai: 15–18 min., 200 (°C)
Biskvitas maks. ⌀ 10 cm: 20 -22 min., 180 (°C)
Lengvi užkandžiai, kepimo laikas, temperatūra:
Šaldyti vištienos sparneliai: 6-10 min., 200 (°C)
Šaldyti žuvies piršteliai: 6-10 min., 200 (°C)
Pavasario ritiniai: 8–10 min., 200 (°C)
Įdarytos daržovės 10 min., 160 (°C)
Šaldyti duonos sūrio užkandžiai: 8 – 10 min., 180 (°C)
„Focus“ skirtumo tikslas – nurodyti gaminius, kurie sulaukia vartotojų pripažinimo. Sertifikatas suteikiamas remiantis Vokietijos rinkos tyrimais ir patvirtina aukštą gaminių kokybę bei įrodo aukštą vartotojų pasitikėjimą ir prekės ženklo reputaciją.
Keptuvės matmenys:
Matmenys: (apie plotis x aukštis x gylis)
Matmenys: 220 x 390 x 270 mm
Pakuotė: 245 x 312 x 245 mm