1

Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy's Guide to Opening the Next New Hot Spot Revised edition

Specifikacijos:
Autorius: Roger Fields
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 61151258
1899
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 29 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 29 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 29 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 29 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 29 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 29 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy's Guide to Opening the Next New Hot Spot Revised edition

This one-stop guide to opening a restaurant from an accountant-turned-restaurateur shows aspiring proprietors how to succeed in the crucial first year and beyond.Ninety percent of all restaurants fail, and those that succeed happened upon that mysterious X factor, right? Wrong! A man of many hats—money-guy, restaurant owner, and restaurant consultant—Roger Fields shows how a restaurant can survive its first year and keep diners coming back for years. Featuring real-life start-up stories (including many of the author’s own), this comprehensive how-to walks readers through the logistics of opening a restaurant: concept, location, menu, ambiance, staff, and, most important, profit. Updated to address current trends such as food trucks and to tackle online opportunities (and pitfalls!) including Groupon, Yelp, and Twitter, Restaurant Success by the Numbers remains a critical resource for navigating the food industry. Opening a restaurant isn’t easy, but this realistic dreamer’s guide helps set the table for lasting success.

Bendra informacija apie: Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy's Guide to Opening the Next New Hot Spot Revised edition

Prekės ID: 61151258
Kategorija: Saviugdos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,16 x 0,23 m, 0,39 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Emocinio intelekto ugdymo knygos
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Roger Fields
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy's Guide to Opening the Next New Hot Spot Revised edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Restaurant Success by the Numbers, Second Edition: A Money-Guy's Guide to Opening the Next New Hot Spot Revised edition


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai