1

Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Specifikacijos:
Autorius: Ricki Carroll
Puslapių skaičius: 384
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 58606653
3208
Pardavėjas: EasyShop 4.3
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
5096
-
5099
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 18 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Kovo 18 d.

149

LP EXPRESS terminale

Kovo 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 18 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 18 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
5096 6629
KATARATA
5099
Pardavėjas: EasyShop 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Revised and updated, the fourth edition of a guide to making artisanal cheese at home includes 35 new recipes including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, Cambrales and Drunk Gouda, as well as recipes for cheese plate condiments and classic cheese recipes. Original.
This completely revised and updated edition of the best-selling classic by “Cheese Queen” Ricki Carroll features an expanded selection of cheese recipes, all-new recipes for cooking with cheese, and contemporary cheesemonger profiles.
Widely acclaimed as “the Cheese Queen,” Ricki Carroll has guided thousands of home cheese makers and inspired the burgeoning popularity of artisanal cheese making with her classic book, Home Cheese Making, first published in 1982, with over 400,000 copies in print. The completely updated fourth edition features 35 new cheese recipes, color photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D’Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk’s gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll’s expert advice is the key to success.

Bendra informacija apie: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Prekės ID: 58606653
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Storey Publishing LLC
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Ricki Carroll
Puslapių skaičius: 384
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(930 pirkėjų įvertinimų)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 19 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5096 6629
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2143 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 19 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5099

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai