Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

Specifikacijos:
Autorius: Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
Puslapių skaičius: 264
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 75907267
4323
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gruodžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gruodžio 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gruodžio 16 d.

265

Smartpost terminale

Gruodžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Gruodžio 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

A fresh approach to Italian cuisine through its most iconic ingredients, presented by Italian-born cooking instructor Viola Buitoni. From glossy drops of balsamic vinegar to flakes of parmigiano reggiano and spoonfuls of fresh ricotta to creamy grains of risotto the ingredients of Italian cuisine are beloved staples known the world over, available in specialty stores and served in restaurants across the globe. As a native Roman raised in the Umbrian countryside, Viola Buitoni grew up with these artisanal foods, learning about how they developed from centuries-old wisdom, tight-knit communities, and sustainable production. Now a US-based cooking instructor, Buitoni s passion is sharing the beloved flavors of her homeland with home cooks. In this debut cookbook, she presents the history and geography of Italy s most iconic ingredients, showing modern home chefs how to incorporate robust flavors and techniques into their kitchens. With recipes organized according to a single ingredient, each chapter bursts with taste: learn how to make a traditional ragu sauce with conserved tomatoes; layer a plate of prosciutto and buffalo mozzarella; or bake a polenta custard tart. Practical guidelines for seasonal eating, easy substitutes for hard-to-find items, and valuable shopping tips complement the approachable recipes.

Bendra informacija apie: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

Prekės ID: 75907267
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Rizzoli International Publications
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
Puslapių skaičius: 264
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai