1

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Puslapių skaičius: 2400
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 77552469
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 1777 x 60 mėn.
53605
53605
1777 / mėn.
Skolinantis 53605 , sutartį sudarant 60 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 1777 , metinė palūkanų norma - 19,80%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 36,13%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 1 06620 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 17869
Be pabrangimo
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 6 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 6 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 6 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 6 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 6 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, MODERNIST CUISINE has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as ElBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd50 have incorporated a deeper understanding of science and technology into their culinary art. Nathan Myhrvold and his 20-person team at The Cooking Lab have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, and centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. The team has created a series of reference titles that reveal science-inspired techniques for preparing and photographing food that ranges from the otherworldly to the sublime. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Modernist Cuisine at Home, and The Photography of Modernist Cuisine are works destined to reinvent cooking.

Bendra informacija apie: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Prekės ID: 77552469
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: The Cooking Lab
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Puslapių skaičius: 2400
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai