1

Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel

Specifikacijos:
Autorius: Alon Shaya
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 78457063
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 741 x 9 mėn.
5662
5662
741 / mėn.
Skolinantis 5662 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 741 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,15%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6669 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 1888
Be pabrangimo
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 18 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 18 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 18 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 18 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel

The author shares the story of how he brought his distinctive version of the cuisine of his native Israel to his successful New Orleans restaurant, and includes more than one hundred illustrated recipes.
Mixing together stories of place, of people and of the food that connects them with a memoir of one man’s culinary sensibility, the founder of Domenica, Pizza Domenica and Shaya Restaurants describes how food saved his life and how, through a path of twists and turns, his celebrated cuisine—the food of his native Israel with a New Orleans kick—came to be.
An exciting debut cookbook that confirms the arrival of a new guru chef . . . A moving, deeply personal journey of survival and discovery that tells of the evolution of a cuisine and of the transformative power and magic of food and cooking. From the two-time James Beard Award-winning chef whose celebrated New Orleans restaurants have been hailed as the country's most innovative and best by Bon Appétit, Food & Wine, Saveur, GQ, and Esquire..  *  "Alon's journey is as gripping and as seductive as his cooking . . . Lovely stories, terrific food." --Yotam Ottolenghi, author of Jerusalem: A Cookbook  *  "Breathtaking. Bravo." --Joan Nathan, author of King Solomon's TableAlon Shaya's is no ordinary cookbook. It is a memoir of a culinary sensibility that begins in Israel and wends its way from the U.S.A. (Philadelphia) to Italy (Milan and Bergamo), back to Israel (Jerusalem) and comes together in the American South, in the heart of New Orleans. It's a book that tells of how food saved the author's life and how, through a circuitous path of (cooking) twists and (life-affirming) turns the author's celebrated cuisine--food of his native Israel with a creole New Orleans kick came to be, along with his award-winning New Orleans restaurants: Shaya, Domenica, and Pizza Domenica, ranked by Esquire, Bon Appétit, and others as the best new restaurants in the United States.     These are stories of place, of people, and of the food that connects them, a memoir of one man's culinary sensibility, with food as the continuum throughout his journey--guiding his personal and professional decisions, punctuating every memory, choice, every turning point in his life. Interspersed with glorious full-color photographs and illustrations that follow the course of all the flavors Shaya has tried, places he's traveled, things he's experienced, lessons he's learned--more than one hundred recipes--from Roasted Chicken with Harissa to Speckled Trout with Tahini and Pine Nuts; Crab Cakes with Preserved Lemon Aioli; Roasted Cast-Iron Ribeye; Marinated Soft Cheese with Herbs and Spices; Buttermilk Biscuits; and Whole Roasted Cauliflower with Whipped Feta.

Bendra informacija apie: Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel

Prekės ID: 78457063
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Alfred A. Knopf
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: EasyShop
Autorius: Alon Shaya
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Shaya: An Odyssey of Food, My Journey Back to Israel


Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai