Receptų knygos

(42)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
20 122 įvertinimai. Žiūrėti visus
Filtras
541 / mėn.   7199
Į krepšelį

Love the Foods That Love You Back: Clean, Healthy, Vegan Recipes for Everyone

Autorius: Cathy Katin-Grazzini
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
773 / mėn.   5905
Į krepšelį

Liguria: The Cookbook: Recipes from the Italian Riviera

Autorius: Laurel Evans
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
832 / mėn.   6355
Į krepšelį

Deeda Blair: Food, Friends, Flowers, and Fantasy

Autorius: Deeda Blair, Deborah Needleman
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2022
655 / mėn.   5005
Į krepšelį

Fresh Air Affairs

Autorius: Lela Rose
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
  3378
Į krepšelį

New Art of Coffee: From Morning Cup to Caffiene Cocktail

Autorius: Ryan Castelaz, Kevin Miyazaki
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2023
  3918
Į krepšelį

Southern Cooking, Global Flavors

Autorius: Chef Kenny Gilbert, Nan Kavanaugh
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
  1627
Į krepšelį

Monseigneur le Vin: The Art of Drinking Wine (Like the French Do)

Autorius: Louis Forest, Charles Martin
Puslapių skaičius: 120
Leidimo metai: 2021
  4323
Į krepšelį

Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

Autorius: Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
Puslapių skaičius: 264
Leidimo metai: 2023
  1897
Į krepšelį

Art of Pantry Cooking: Meals for Family and Friends

Autorius: Ronda Carman, Matthew Mead
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
  4323
Į krepšelį

BUDMO!: Recipes From a Ukrainian Kitchen

Autorius: Anna Voloshyna
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
708 / mėn.   5410
Į krepšelį

Life In A French Country House

Autorius: Cordelia de Castellane, Matthieu Salvaing
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2021
701 / mėn.   5355
Į krepšelį

Avocadomania: Everything About Avocados 70 Tasty Recipes and More

Autorius: Deborah Holtz, Juan Carlos Mena
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2022
  4475
Į krepšelį

What to Eat for How You Feel: The New Ayurvedic Kitchen - 100 Seasonal Recipes

Autorius: Divya Alter, William Brinson, Susan Brinson
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2017
666 / mėn.   5088
Į krepšelį

(Serious) New Cook: Recipes, Tips, and Techniques

Autorius: Leah Su Quiroga, Cammie Kim Lin
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
725 / mėn.   5538
Į krepšelį

Entertaining by the Sea: A Summer Place

Autorius: Tricia Foley, Marili Forastieri
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023
  4667
Į krepšelį

Cali Baja Cuisine: Tijuana Tacos, Ensenada Aguachiles, San Diego Cali Burritos plus more

Autorius: Michael A. Gardiner
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
609 / mėn.   8103
Į krepšelį

Book of Rose: The Provençal Vineyard That Revolutionized Rosé

Autorius: Whispering Angel, Château dEsclans
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2024
  1627
Į krepšelį

Graham Kerr Cookbook: by The Galloping Gourmet

Autorius: Graham Kerr, Matt Lee
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022
  4667
Į krepšelį

Occasions to Celebrate: Cooking and Entertaining with Style

Autorius: Alex Hitz
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
  4323
Į krepšelį

Row 34 Cookbook: Stories and Recipes from a Neighborhood Oyster Bar

Autorius: Jeremy Sewall, Erin Byers Murray
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2021
743 / mėn.   5680
Į krepšelį

Entertaining at Home: Inspirations from Celebrated Hosts

Autorius: Ronda Carman, India Hicks
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2019
  2100
Į krepšelį

Global Flavors, New Traditions

Autorius: Michael Gardiner
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
  2167
Į krepšelį

Schumann's Whisk(e)y Lexicon

Autorius: Stefan Gabanyi
Puslapių skaičius: 576
Leidimo metai: 2023
787 / mėn.   6018
Į krepšelį

History of the World in 10 Dinners: 2,000 Years, 100 Recipes

Autorius: Victoria Flexner, Jay Reifel, Dr. Jessica B. Harris
Puslapių skaičius: 384
Leidimo metai: 2023
  1627
Į krepšelį

Princess Pamela's Soul Food Cookbook: A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes

Autorius: Pamela Strobel
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2024
  1897
Į krepšelį

Flavors from the Garden: Heirloom Vegetable Recipes from Roughwood

Autorius: William Woys Weaver
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2024
701 / mėn.   5355
Į krepšelį

Art of Pantry Cooking, The : Meals for Family and Friends

Autorius: Ronda Carman, Matthew Mead
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
701 / mėn.   5355
Į krepšelį

At the Table of La Fortezza: The Enchantment of Tuscan Cooking From the Lunigiana Region

Autorius: Annette Joseph, David Loftus
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
-23%
562 / mėn.   7479 9749
Į krepšelį

Unqualified Hostess: I do it my way so you can too!

Autorius: Whoopi Goldberg
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2019
-23%
542 / mėn.   11144 14516
Į krepšelį

Salad Seasons: Vegetable-Forward Dishes All Year

Autorius: Sheela Prekash, Kristen Teig
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2023
655 / mėn.   5005
Į krepšelį

Gathering: Setting the Natural Table

Autorius: Gemma Ingalls, Andrew Ingalls
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020
  1897
Į krepšelį

Stone Edge Farm Kitchen Larder Cookbook

Autorius: John McReynolds, Mike Emanuel
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
915 / mėn.   6995
Į krepšelį

Chicken A to Z: 1,000 Recipes from Around the World

Autorius: Mireille Sanchez
Puslapių skaičius: 864
Leidimo metai: 2021
  4667
Į krepšelį

Delmonico Way: Sublime Entertaining and Legendary Recipes from the Restaurant That Made New York

Autorius: Max Tucci, Becky Libourel Diamond
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
  2568
Į krepšelį

Food & Freedom: How the Slow Food Movement Is Changing the World Through Gastronomy

Autorius: Carlo Petrini, John Irving
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2015
655 / mėn.   5005
Į krepšelį

Art of Host: Recipes and Rules for Flawless Entertaining

Autorius: Alex Hitz
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2019
  2838
Į krepšelį

Eataly: All About Pasta: A Complete Guide with Recipes

Autorius: Eataly
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2018
  4323
Į krepšelį

Sweet Little Cakes from Mrs. Zabar's Bakeshop: Perfect Desserts for Sharing

Autorius: Tracey Zabar, Ellen Silverman
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2023
708 / mėn.   5410
Į krepšelį

La Cucina: The Regional Cooking of Italy

Autorius: The Italian Academy of Cuisine
Puslapių skaičius: 928
Leidimo metai: 2009

Vegetarian Salad for Dinner: Inventive Plant-Forward Meals

Autorius: Jeanne Kelly
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2023

Joy of Balance - An Ayurvedic Guide to Cooking with Healing Ingredients: 80 Plant-Based Recipes

Autorius: Divya Alter
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022

Social Food: Home Cooking Inspired by the Flavors of the World

Autorius: Shirley Garrier, Mathieu Zouhairi
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022

Cuba Cooks: Recipes and Secrets from Cuban Paladares and Their Chefs

Autorius: Guillermo Pernot
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2021

Breakfast: Recipes to Wake Up For

Autorius: George Weld, Evan Hanczor, Matt Lee, Ted Lee, Bryan Gardner
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2015

American Bar: The Artistry of Mixing Drinks

Autorius: Charles Schumann, Gunter Mattei
Puslapių skaičius: 424
Leidimo metai: 2018

Microgreens Cookbook: A Good Water Farms Odyssey

Autorius: Brendan Davison
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020

Pacific Natural: Simple Seasonal Entertaining

Autorius: Jenni Kayne
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2019

Apples: Sixty Classic and Innovative Recipes for Nature's Most Sublime Fruit

Autorius: Christophe Adam
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2020

Italian Table: Creating festive meals for family and friends

Autorius: Elizabeth Minchilli
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2019

Twisted Soul Cookbook: Modern Soul Food with Global Flavors

Autorius: Deborah Vantrece
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2021

Aperitivo: The Cocktail Culture of Italy

Autorius: Marisa Huff, Joe Bastianich, Andrea Fazzari
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2016

Eataly: All About Dolci: Regional Italian Desserts and Sweet Traditions

Autorius: Eataly
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2019

Art of the Cheese Plate: Pairings, Recipes, Style, Attitude

Autorius: Tia Keenan, Noah Fecks
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2016
Pirkite dabar ir mokėkite dalimis! Pavyzdžiui skolinantis 299€, sutartį sudarant 60 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 9,91€, metinė palūkanų norma - 19,80%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, bendra vartojimo kredito kainos metinė norma - 36,10%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 594,60€. Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.