Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese: Recipes for Fondues, Dips, Sauces, Sandwiches, Pasta, and More

Specifikacijos:
Autorius: Tia Keenan
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 66551186
3385
4862
-30%
Pardavėjas: Minced 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Penktadienį, gegužės 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Penktadienį, gegužės 17 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Penktadienį, gegužės 17 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 18 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 18 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 20 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 20 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 21 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 21 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.2

Prekės aprašymas: Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese: Recipes for Fondues, Dips, Sauces, Sandwiches, Pasta, and More

Dozens of deliciously indulgent hot cheese dishes, tips on selecting the best cheeses for cooking, tasting notes, wine and beer pairings, producer recommendations, and more expert knowledge make Melt, Stretch, & Sizzle a must-have for cheese lovers.These easy yet decadent recipes will change the way you eat and cook with cheese. A workhorse of the kitchen, cheese adds depth, flavor, and texture to sauces, soups, sandwiches, dips and snacks, fondues, and every dish you truly love. Melt, Stretch, & Sizzle demystifies recipes for delicate baked ricotta with herbs, a perfectly puffed dutch baby with bacon, pecorino popovers fit for any holiday party, and Brazil's crave-inducing pao de quiejo. Alongside cheese, the humble potato becomes an elegant gratin, is doused in cheese curds and gravy for poutine, and melts into the ultimate aligot. The author also refreshes old favorites, such as studding traditional baked pasta with a whole burrata, and describes a host of creative grilled cheese combinations. The finishing epic raclette spread with multiple menus will inspire your next legendary dinner party. Keenan imparts useful expertise on the ways the different types of cheese age and melt, educating readers on the right ones to source for each application. Whether looking for all-new avenues of cheesy bliss or modern twists on well-loved dishes, cheese lovers will dive in headlong and never look back.

Bendra informacija apie: Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese: Recipes for Fondues, Dips, Sauces, Sandwiches, Pasta, and More

Prekės ID: 66551186
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Rizzoli International Publications
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Tia Keenan
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese: Recipes for Fondues, Dips, Sauces, Sandwiches, Pasta, and More
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių