Receptų knygos

(88)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
19 714 įvertinimų. Žiūrėti visus
  1143
Į krepšelį

Secrets of Macarons

Autorius: Jose Marechal
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2010
812 / mėn.   6199
Į krepšelį

In Praise of Veg: A modern kitchen companion

Autorius: Alice Zaslavsky
Puslapių skaičius: 488
Leidimo metai: 2020
-26%
668 / mėn.   5096 6915
Į krepšelį

Hidden Kitchens of Sri Lanka

Autorius: Bree Hutchins
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015
  3410
Į krepšelį

Amber & Rye: A Baltic food journey Estonia Latvia Lithuania

Autorius: Zuza Zak
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2021
  2440
Į krepšelį

Anatolia: Adventures in Turkish eating

Autorius: Somer Sivrioglu, David Dale
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2020
  2656
Į krepšelį

Around the Kitchen Table: Good things to cook, create and do - the whole year through

Autorius: Sophie Hansen, Annie Herron
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2022
  2632
Į krepšelį

Autoimmune Paleo Cookbook: An allergen-free approach to managing chronic illness.

Autorius: Mickey Trescott
Puslapių skaičius: 312
Leidimo metai: 2016
  2440
Į krepšelį

More Fish, More Veg: Simple, sustainable recipes and know-how for everyday deliciousness

Autorius: Tom Walton
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
  3799
Į krepšelį

Chinese-ish: Home cooking, not quite authentic, 100% delicious

Autorius: Rosheen Kaul, Joanna Hu
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
  4999
Į krepšelį

Comfort Bake: Food that warms the heart

Autorius: Sally Wise
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
  3499
Į krepšelį

Cook and Baker

Autorius: Cherie Bevan, Tass Tauroa
Puslapių skaičius: 200
Leidimo metai: 2021
  2115
Į krepšelį

Cook Now, Eat Later: The Dinner Ladies: Fabulous Food for Your Freezer

Autorius: Sophie Gilliatt, Katherine Westwood
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2021
  2331
Į krepšelį

Dessert Game: Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game

Autorius: Reynold Poernomo
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2021
  2980
Į krepšelį

Dominique Ansel: Secret Recipes from the World Famous New York Bakery

Autorius: Dominique Ansel
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015
  2115
Į krepšelį

Every Night of the Week: Sanity solutions for the daily dinner grind

Autorius: Lucy Tweed
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
-24%
788 / mėn.   6016 8019
Į krepšelį

Everyone Can Bake: Simple recipes to master and mix

Autorius: Dominique Ansel
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2020
-23%
561 / mėn.   7441 9729
Į krepšelį

Everything I Love to Cook

Autorius: Neil Perry
Puslapių skaičius: 464
Leidimo metai: 2021
720 / mėn.   5499
Į krepšelį

Fairytale Baking: Recipes and stories

Autorius: Christin Geweke
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2019
  3088
Į krepšelį

Fire Islands: Recipes from Indonesia

Autorius: Eleanor Ford
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2019
  2440
Į krepšelį

Jackfruit and Blue Ginger: Asian favourites, made vegan

Autorius: Sasha Gill
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019
  3799
Į krepšelį

Japanese Food Made Easy

Autorius: Aya Nishimura
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020
  2440
Į krepšelį

Magnolia Kitchen: Inspired baking with personality

Autorius: Bernadette Gee
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2019
  2440
Į krepšelį

My Street Food Kitchen: Fast and Easy Flavours from Around the World

Autorius: Jennifer Joyce
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2021
  3088
Į krepšelį

Nutmeg Trail: A culinary journey along the ancient spice routes

Autorius: Eleanor Ford
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
  3088
Į krepšelį

Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet

Autorius: Regula Ysewijn
Puslapių skaičius: 264
Leidimo metai: 2020
  3520
Į krepšelį

Pride and Pudding: The history of British puddings, savoury and sweet 2nd ed.

Autorius: Regula Ysewijn
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2022
  4600
Į krepšelį

Quay: Food inspired by nature

Autorius: Peter Gilmore
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2010
  1683
Į krepšelį

Snack Power: 200plus delicious snacks to keep you healthy, happy and lean

Autorius: Tiffiny Hall
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2021
  4599
Į krepšelį

Sumac: Recipes and stories from Syria

Autorius: Anas Atassi
Puslapių skaičius: 248
Leidimo metai: 2021
  2980
Į krepšelį

Taste Tibet: Family recipes from the Himalayas

Autorius: Julie Kleeman, Yeshi Jampa
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2022
  2980
Į krepšelį

Tokyo Cult Recipes

Autorius: Maori Murota
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015
  4799
Į krepšelį

Use it All: The Cornersmith guide to a more sustainable kitchen

Autorius: Alex Elliott-Howery, Jaimee Edwards
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021
-26%
673 / mėn.   5134 6960
Į krepšelį

Wholefood Baking: Wholesome ingredients for delicious results 2nd edition

Autorius: Jude Blereau
Puslapių skaičius: 296
Leidimo metai: 2018
  2440
Į krepšelį

Chocolate: Luscious recipes and expert know-how for biscuits, cakes, sweet treats and desserts

Autorius: Kirsten Tibballs
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2016
  2980
Į krepšelį

Japanese Home Cooking

Autorius: Maori Murota
Puslapių skaičius: 264
Leidimo metai: 2022
-27%
  4389 6067
Į krepšelį

New York Christmas: Recipes and stories

Autorius: Lisa Nieschlag, Lars Wentrup
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2017
  4799
Į krepšelį

Serendip: My Sri Lankan Kitchen

Autorius: Peter Kuruvita
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2021
  3199
Į krepšelį

Vegetarian: 101 recipes celebrating fresh, seasonal ingredients

Autorius: Alice Hart
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2018
  2980
Į krepšelį

Parwana: Recipes and stories from an Afghan kitchen

Autorius: Durkhanai Ayubi
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
  2331
Į krepšelį

Simply Vegan Baking: Taking the faff out of vegan cakes, cookies, breads and desserts

Autorius: Freya Cox
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2022
  2656
Į krepšelį

Bake My Day: Sweet ways to make friends and be the life of the party

Autorius: Katherine Sabbath
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
  2980
Į krepšelį

Australian Food

Autorius: Bill Granger
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020
  1683
Į krepšelį

Condiments: Make your own hot sauce, ketchup, mustard, mayo, ferments, pickles and spice blends from scratch

Autorius: Caroline Dafgard Widnersson
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2020
  4499
Į krepšelį

Vegan Intermittent Fasting: Lose Weight, Reduce Inflammation, and Live Longer - The 16:8 Way

Autorius: Dr Petra Bracht, Mira Flatt
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021
  4199
Į krepšelį

Good Food Made Simple: Healthy recipes to eat well and feel incredible

Autorius: Leah Itsines
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
694 / mėn.   5299
Į krepšelį

Copenhagen Cult Recipes

Autorius: Susie Theodorou, Christine Rudolph
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019
  2440
Į krepšelį

Magnolia Kitchen Design: A Journey of Sweet Inspiration

Autorius: Bernadette Gee
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
-25%
707 / mėn.   5398 7278
Į krepšelį

Hardcore Carnivore: Cook meat like you mean it

Autorius: Jess Pryles
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2017
733 / mėn.   5599
Į krepšelį

Joy of Better Cooking: Life-changing skills & thrills for enthusiastic eaters

Autorius: Alice Zaslavsky
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022
  2980
Į krepšelį

Salamati: Hamed's Persian kitchen; recipes and stories from Iran to the other side of the world

Autorius: Hamed Allahyari, Dani Valent
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
  1467
Į krepšelį

Festive: Recipes for Advent

Autorius: Julia Stix
Puslapių skaičius: 64
Leidimo metai: 2021
  4099
Į krepšelį

Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods

Autorius: Holly Davis
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2017
  3520
Į krepšelį

Food Saver's A-Z: The essential Cornersmith kitchen companion

Autorius: Alex Elliott-Howery, Jaimee Edwards
Puslapių skaičius: 528
Leidimo metai: 2022
694 / mėn.   5299
Į krepšelį

Africola: Slow food fast words cult chef

Autorius: Duncan Welgemoed
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
-26%
  4839 6607
Į krepšelį

Apples for Jam: Recipes for Life

Autorius: Tessa Kiros
Puslapių skaičius: 432
Leidimo metai: 2010
-26%
661 / mėn.   5049 6859
Į krepšelį

Coastline: The food of Mediterranean Italy, France and Spain

Autorius: Lucio Galletto, David Dale
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021
  1251
Į krepšelį

Made for You: Winter: Recipes for Gifts and Celebrations

Autorius: Sophie Hansen
Puslapių skaičius: 80
Leidimo metai: 2020
  4099
Į krepšelį

Naked Vegan: 140plus tasty raw vegan recipes for health and wellness

Autorius: Maz Valcorza
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2016
Skolinantis 24000 €, sutartį sudarant 45 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 1054 €, metinė palūkanų norma - 41,15%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 €, sutarties sudarymo mokestis - 000 €, BVKKMN - 49,96%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 47430 €.