„Oracle“ kavos aparatas turi automatinio kavos malimo, porcijavimo ir sutrumpinimo funkciją. Taip automatizuojamos sudėtingiausios rankinio skanaus gėrimo ruošimo dalys. Aparatas leidžia ištraukti espreso kavą ir paruošti pieną vienu metu, todėl jūsų mėgstama latte ar kapučino kava bus paruošta vos per kelias minutes. Tobulam kavos puodeliui reikalinga tinkamai paruošta ir malta kava, tiksli temperatūra ir atitinkamas slėgis viso ekstrahavimo proceso metu. Profesionalaus Oracle kavos aparato širdis – šildymo sistema su dviem nerūdijančio plieno katilais (atskiras katilas kavai ruošti +/-1°C tikslumu ir atskiras katilas garams gaminti, užtikrinantis pastovų garų padavimą).; Šios sistemos dėka vienu metu galite ruošti optimalios temperatūros kavą, išgaudami geriausią skonį, ir putoti pieną. Be to, virimo galvutėje yra įrengtas šildytuvas, kuris užtikrina, kad temperatūra visoje sistemoje nesvyruotų viso kavos išgavimo proceso metu. Įmontuota kūginė malūnėlis su metaliniais akmenimis automatiškai sumala, porcijuoja ir sutankina 22 gramus kavos, kad skonis būtų dvigubas. Sage BES980 yra tarp savo kategorijos lyderių dėl savo specialiai sukurtų savybių. Galite greitai ir lengvai reguliuoti išgaunamos kavos temperatūrą, paruošimo slėgį ir kavos ištraukimo laiką. Taip pat galite nustatyti malimo smulkumą arba pieno temperatūrą. Dėka fiksuojančio valdymo vožtuvo (OPV), prietaisas neleis maksimaliai slėgio perkrovai ištraukimo metu, o tai neleis kartaus poskonio. Prietaisas taip pat turi tikrą žemo slėgio išankstinio užplikymo sistemą, kuri palaipsniui didina slėgį, kad kava ištrauktų tolygiai. Ekrane galite pasirinkti mėgstamos kavos puodelio dydį. Greitas šildymas, indo pildymas vandeniu iš priekio ir galo, laikrodžio nustatymas, automatinis įjungimas, galimybė nukalkinti namuose – tai tik dalis iš daugybės funkcijų, kuriomis aprūpintas profesionalus Sage BES980 filtro kavos aparatas. ; Papildomos funkcijos: Dviejų atskirų siurblių sistema kavos ruošimui ir garų gamybai. Integruotas kūginis šlifuoklis su reguliuojamu šlifavimo tikslumu. Pieno temperatūros ir struktūros programavimas. Didelis kavos puodelis paspaudus vieną mygtuką. Iš anksto nustatytas 22 gramų kavos kiekis, kad gautumėte geriausią espreso kavą. Slėgio matuoklis filtro laikiklio viduje. Automatinio paleidimo funkcija. Terminis saugiklis nuo perkaitimo. Itališkas 15 barų siurblys. Greitas ir nuolatinis garo arba karšto vandens tiekimas. Atskiras karšto vandens vamzdis. Komercinis 360° besisukantis garo antgalis su 3 angomis. Nuimamas 2,5 l talpos vandens indas su įmontuotu vandens filtru. Paviršius puodeliams pašildyti. Saugos sistema su pasukamu mechanizmu. Nuimamas lašų padėklas su indikatoriumi Empty Me! Kavos ištraukimo temperatūros programavimas 86 – 96°C diapazone. Garų (pieno) temperatūros programavimas. Tiksli vandens temperatūra (PID). Optimalus vandens slėgis (OPV). Ištraukimo laiko arba ištraukimo talpos programavimas 1 arba 2 puodeliams. Paruošimo laikas ir efektyvumo nustatymo funkcija. 3x LCD ekranas – kavos pupelių malimo smulkumas, nustatymai, informacija apie kavos ir pieno ruošimą. Automatinio paleidimo funkcija. Laikrodžio nustatymo funkcija. Automatinio išjungimo funkcija. Kalkių šalinimo funkcija. Gamyklos atstatymo funkcija. Rankinis kavos talpos nustatymas. Galia 2400 W. Naudojamos medžiagos: poliruotas, blizgus nerūdijantis plienas. Matmenys (A x P x G): 45,5 x 37 x 41 cm. Į komplektą taip pat įeina: 58 mm nerūdijančio plieno žaliava. Maltos kavos talpykla. Nerūdijančio plieno indas pienui plakti. Tiesaus dugno filtrai 1 ir 2 puodeliams. Dvigubo dugno filtrai 1 ir 2 puodeliams. Allen raktas. Valymo kaištis. Vandens kietumo matuoklis. Keičiamas vandens filtras. ;

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Pusiau automatiniai
Pusiau automatiniai kavos aparatai kviečia mus tapti baristomis savo namuose ir leidžia pasidaryti savo svajonių kavą patiems. Dėl šios priežasties šiuos aparatus mielai renkasi kavos entuziastai, kuriems patinka įsitraukti į kavos gamybos procesą ir stebėti savo pačių rezultatus. Vienas pagrindinių skirtumų tarp visiškai automatinių ir pusiau automatinių kavos aparatų yra espresso porcijos kokybės kontroliavimas. Pastarieji leidžia nustatyti norimą vandens srautą kiekvienai porcijai, todėl galite reguliuoti kavos stiprumą. Šie kavos virimo aparatai ne visada turi kavos malimo funkcijas, tad reikia atskirai kavos malūnėlyje sumalti kavos pupeles ir tada sudėti jas į nešiojamąjį filtrą bei suspausti arba galima tiesiog naudoti kavos kapsules. Šių prietaisų privalumas yra kompaktiškumas, todėl jiems visai nebūtina didelė erdvė. Aptariamas kavos aparato tipas paprastai turi pieno putų plakimo priedą (kapučinatorių), kuris padeda paruošti gėrimus su švelnia aksomine kavos puta, pagal Jūsų norimą suplakimo lygį. Čia kavos ruošimo procesas tampa ritualu: šviežiai sumalate kavą ir stebite, kaip kava bėga į puodelį, gėrėdamiesi savo darbo vaisiais ir gerdami ypatingai šviežią kavą.