Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Specifikacijos:
Autorius: Michael Brenner, Pia Soerensen, David Weitz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58672578
4059
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
8257
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 11 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 11 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 11 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 11 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 11 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 11 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
8257 10734
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and Instagram feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking, Harvard professors Michael Brenner, Pia Soerensen and David Weitz bring the classroom to your kitchen to teach the physics and chemistry underlying every recipe. Science and Cooking answers questions such as why we knead bread, what determines the temperature at which we cook a steak or the how much time our chocolate chip cookies should spend in the oven, through fascinating lessons ranging from the role of pressure and boiling points in pecan praline to that of microbes in your coffee. With beautiful full-colour illustrations and recipes, hands-on experiments, and engaging introductions from world-renowned chefs Ferran Adria and Jose Andres, Science and Cooking will change the way readers approach both subjects-in their kitchens and beyond.

Bendra informacija apie: Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Prekės ID: 58672578
Kategorija: Ekonomikos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: WW Norton & Co
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Ekonomika
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Michael Brenner, Pia Soerensen, David Weitz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(887 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 31 d.

000
Galimi pristatymo būdai
8257 10734

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai