Literature of Food: An Introduction from 1830 to Present

Specifikacijos:
Autorius: Nicola Humble
Puslapių skaičius: 296
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58331963
3881
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 12 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 12 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 12 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 12 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 12 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 12 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Literature of Food: An Introduction from 1830 to Present

Covering every aspect of food within literary texts, from experimental cook books to the sumptuous dinner parties at the heart of every Victorian Novel, The Literature of Food is the first comprehensive study of its kind and a must-buy for students on literature and food courses.
Why are so many literary texts preoccupied with food? The Literature of Food explores this question by looking at the continually shifting relationship between two sorts of foods: the real and the imagined. It is the first systematic study of the literature of food from the 19th century to the present, covering a wide range of issues including the politics of food, food as performance, and its intersections with gender, class, disgust and erotics. Combining the insights of food studies and literary analysis, the author demonstrates how the reading of food within texts can illuminate our reading of food outside them. Carefully designed and structured for use on the growing number of literature of food courses, it considers the food of modernism, post-modernism, crime fiction, the realist novel and children's literature, and asks what happens when we treat cook books as literary texts.From secret snacks to the changing role of the servant, experimental cook books to the cannibalistic fears in infant picture books, The Literature of Food demonstrates that food is always richer and stranger than we think.

Bendra informacija apie: Literature of Food: An Introduction from 1830 to Present

Prekės ID: 58331963
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Bloomsbury Publishing PLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Nicola Humble
Puslapių skaičius: 296
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Literature of Food: An Introduction from 1830 to Present
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Literature of Food: An Introduction from 1830 to Present

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai