Chiles and Smoke: Bbq, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor

Specifikacijos:
Autorius: Brad Prose
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 69626701
0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 624PRISTATYMAS
2844
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4280
-
5558
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 15 d.

000

LP EXPRESS terminale

Liepos 16 d.

0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 624PRISTATYMAS
219

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 15 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 15 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 16 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 16 d.

199

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 16 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 16 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 17 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 17 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
4280 5936
Pro Baltic
5558 7225
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Chiles and Smoke: Bbq, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor

In Chiles and Smoke, pitmaster and professional recipe developer Brad Prose turns up the heat for smoky and savory barbecued meats, seafood, and vegetables. Ignite your grill and elevate your barbecue game with more than 65 unforgettable recipes that combine the big, bold flavors of chiles with smoke and fire. It’s time to go beyond salt and pepper brisket! With Chiles and Smoke, professional recipe developer and pitmaster Brad Prose delivers a BBQ book unlike any other. Spanning beef, pork, chicken, seafood, and vegetables, each chapter also incorporates a variety of chiles, from spicy Jalapenos to bitter Shishito Peppers. Explore the alluring union of smoke and heat with recipes including: Beef and Lamb: Smoked Sonoran Chili, Harissa Beef Tacos, Coffee-Rubbed Tritip with Shishito Gremolata, Garlic Mojo Skirt Steak Tacos, Vindaloo-Spiced Lamb Lollipops, Smoked Lamb Barbacoa Banh Mi Chicken: Chipotle Tahini Grilled Chicken, Tandoori Butterflied Chicken Drums, Grilled Adobo-Rubbed Chicken with Creamy Herb Sauce, Grilled Chicken Tinga, Enchilada Wings, Bacon-Wrapped Cheesy Chicken Poblanos Pork: Crispy Pork Belly with Red Chimichurri, Chipotle Pork Belly Burnt Ends with Jalapeno Berry Sauce, Chile Verde Spare Ribs, Smoked Chorizo Meatballs, Roasted Chile Meatball Hero, Grilled Pork Tenderloin Al Pastor Seafood: Corn-Husk Wrapped Halibut with Jalapeno Basil Butter, Grilled Scallops with Charred Poblano Cream, Huli Huli Shrimp, Shishito, and Pineapple Skewers, Hatch Chile Smoked Shrimp Skillet, Tandoori Grilled Lobster, Planked Pomegranate Harissa Salmon Sides: Desert Deviled Eggs, Southwest Creamed Corn, Harissa Sweet Potato Salad, Creamy Jalapeno Popper Mac and Cheese, Lemon Serrano Grilled Summer Squash, Crispy Skillet Potatoes with Mojo Rojo and Verde, Chipotle Bacon Twice Baked Potatoes In addition to the recipes, Brad walks you through how to char, grind, pickle, grill, and smoke chiles, demonstrating endless ways to liven up your meals. Sweet bell peppers are pickled with spices, topping mouthwatering meats and crisp vegetables. Fruity anchos are toasted, hydrated, and ground into pastes for flavorful marinades. Pork ribs are smoked slow and nestled into a stew of poblanos and bright vegetables before melting in your mouth. Crank up the heat and bring these bold flavors to your next BBQ.

Bendra informacija apie: Chiles and Smoke: Bbq, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor

Prekės ID: 69626701
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Leidykla: Harvard Common Press,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Brad Prose
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chiles and Smoke: Bbq, Grilling, and Other Fire-Friendly Recipes with Spice and Flavor
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(248 pirkėjų įvertinimai)
-27%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 11 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4280 5936
Pardavėjas: Pro Baltic 4.4
(536 pirkėjų įvertinimai)
-23%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Antradienį, liepos 2 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5558 7225