Cocina de Andalucia: Spanish Recipes from the Land of a Thousand Landscapes

Specifikacijos:
Autorius: María José Sevilla
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2024
Prekės ID: 90823530
2364
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gruodžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gruodžio 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gruodžio 16 d.

265

Smartpost terminale

Gruodžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Gruodžio 16 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Cocina de Andalucia: Spanish Recipes from the Land of a Thousand Landscapes

Discover a fascinating region in Southern Spain that offers the most tantalizing food, through 75 authentic recipes, written with expertise and using authentic ingredients.Andalucia is the largest region of Spain and has a food tradition that is rich in shades from the past: Moorish, Christian, and Jewish influences prevail. Following decades, if not centuries, in which the local food accepted prejudice from outsiders, any change or innovation was inhibited; but now a fascinating revival is taking place everywhere in Andalucia, as in the rest of Spain. This is supported by the array of amazing ingredients from land and sea, by memories and aromas from the past, and by current innovation by Spanish chefs. La Cocina Andalucia has become even more attractive, improved without losing any of its character and taste. As delicious as they can be, there is much more to Andalucian food than tapas and much more than a brilliant gazpacho de verano. This selection of truly authentic recipes have been developed by Maria Jose Sevilla during time spent in her house in Aracena near Seville. Each recipe will be accompanied by short histories relating to the character of a chosen locality, a particular dish or equally important, the people that grow and prepare the food. It would not be a book about the food loved by the Andalucians without including some local ingredients and regional specialties such as Iberico Hams from Huelva, olive oils from Cordoba or Jaen, olives from Seville, or Sherry vinegar, sea salt and shrimp in Cadiz.

Bendra informacija apie: Cocina de Andalucia: Spanish Recipes from the Land of a Thousand Landscapes

Prekės ID: 90823530
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 1,04 kg
Leidykla: Ryland, Peters & Small Ltd
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: María José Sevilla
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2024

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Cocina de Andalucia: Spanish Recipes from the Land of a Thousand Landscapes
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių