Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef

Specifikacijos:
Autorius: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 71410026
2980
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5313
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 29 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 29 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 29 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 30 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 30 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 30 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 30 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 30 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 31 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 31 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
5313 7176
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef

The be-all, end-all guide to cooking the perfect steak—from buying top-notch beef, seasoning to perfection, and finding or building the ideal cooking vessel—from the team behind the acclaimed and bestselling book Franklin Barbecue. Aaron Franklin may be the reigning king of brisket, but in his off-time, what he really loves to cook and eat at home is steak. So, in this follow-up to his New York Times bestselling book Franklin Barbecue, the pitmaster extraordinaire teaches readers how to cook his favorite food to absolute perfection. With their trademark rigor and expertise, Franklin and coauthor Jordan Mackay go deeper into the art and science of cooking steak than anyone has gone before. They demystify cattle breeds, explore the technique of dry-aging, explore globally-inspired techniques like the reverse sear and hibachi-style cooking, and even teach readers how to build a custom, backyard grill setup. For any meat-lover, backyard grill-master, or fan of Franklin's fun yet authoritative approach, this book is a must-have.

Bendra informacija apie: Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef

Prekės ID: 71410026
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Ten Speed Press
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.2
(148 pirkėjų įvertinimai)
-25%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5313 7176