Let's Preserve It: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

Specifikacijos:
Autorius: Beryl Wood
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2011
Prekės ID: 60639943
1658
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 23 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 23 d.

265

Smartpost terminale

Sausio 23 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 23 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Let's Preserve It: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

This unique and comprehensive recipe book revives the art of making jams, jellies, pickles and chutneys, and celebrates the joys of transforming a surfeit of anything - from apples to whortleberries - into jars full of sweetness. First published in 1970, Beryl Wood's classic Let's Preserve It is the ultimate preserving bible. In this small encyclopaedia, Wood distils the immense knowledge of earlier generations into a jarful of simple, foolproof recipes that will give endless delight both to make and to savour. With guidelines on equipment and preparation, useful hints on cooking and important tips to remember, this A-Z of recipes is an essential book for everyone from the experienced jam-maker to new cooks making preserves for the first time. Classic recipes such as mint jelly, lemon curd and Seville orange marmalade are all here, as well as more unusual combinations and ideas for preserving fruits, herbs and vegetables. 'I've long treasured my battered, second-hand copy of this book, and now that it has been proudly reissued, others will be able to benefit from it too' Nigella Lawson

Bendra informacija apie: Let's Preserve It: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

Prekės ID: 60639943
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,25 x 0,25 x 0,2 m, 0,3 kg
Leidykla: Vintage Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Beryl Wood
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2011

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Let's Preserve It: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Let's Preserve It: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai