Naujametinis sandėlio valymas, neįtikėtinos sandėlio prekių kainos bei *greitas pristatymas!

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Specifikacijos:
Autorius: Deborah Madison, Eliot Coleman, The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013
Prekės ID: 59408933
2905
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4160
-
4799
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 22 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 22 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 22 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 22 d.

265

Smartpost terminale

Sausio 22 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 22 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
4160 5447
KATARATA
4799
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

More than 250 easy and enjoyable recipes! "The methods here (will] inspire us with their resourcefulness, their promise of goodness, and with the idea that we can eat well year around."-Deborah Madison Over 100,00 copies sold! Typical books about preserving garden produce nearly always assume that modern "kitchen gardeners" will boil or freeze their vegetables and fruits. Yet here is a book that goes back celebrating traditional but little-known French techniques for storing and preserving edibles in ways that maximize flavor and nutrition. Translated into English, and with a new foreword by Deborah Madison, this book deliberately ignores freezing and high-temperature canning in favor of methods that are superior because they are less costly and more energy-efficient. Inside, you'll learn how to: Preserve without nutrient loss Preserve by drying Preserve with oil, vinegar, salt, and sugar Make sweet-and-sour preserves Preserve with alcohol As Eliot Coleman says in his foreword to the first edition, "Food preservation techniques can be divided into two categories: the modern scientific methods that remove the life from food, and the natural 'poetic' methods that maintain or enhance the life in food. The poetic techniques produce... foods that have been celebrated for centuries and are considered gourmet delights today." Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. An essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Bendra informacija apie: Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Prekės ID: 59408933
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Deborah Madison, Eliot Coleman, The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2013

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(834 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4160 5447
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2007 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4799

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai