Sohn-mat: Recipes and Flavors of Korean Home Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Monica Lee, Tien Nguyen
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 76842819
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
3655
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 15 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 15 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 15 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Sohn-mat: Recipes and Flavors of Korean Home Cooking

From one of the country’s most beloved Korean restaurants, a master class in making the iconic Korean stew, soon tofu chigae, with recipes for everything to serve alongside it, including kimchi, banchan, grilled meats, and more. Monica Lee opened Beverly Soon T ofu in 1986, just as Los Angeles’s Koreatown was taking shape as a cultural hub. For over thirty years, Beverly Soon Tofu was an anchor to this community, and newcomers and regulars alike would line up for the restaurant’s specialty: a bubbling hot bowl of soondubu jjigae, or soft tofu stew, each one made to order. Sohn-mat translates to flavor in the fingertips. It is the cook’s fingerprint, her natural, deep-seated instincts with flavor, ingredients, and seasonings that make her dish truly her own. In Sohn-mat, Monica’s first-ever book, she shares the knowledge she built over decades and the trial and error that went into creating her version of this iconic dish. And, in addition to detailing each component of soondubu, the book includes recipes for all the foods to serve with it, from many types of banchan and kimchi, to grilled meats and bimbimbap. Sohn-mat is an invitation to cultivate your own intuitive cooking and perfect soondubu in the process.

Bendra informacija apie: Sohn-mat: Recipes and Flavors of Korean Home Cooking

Prekės ID: 76842819
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 1,17 kg
Leidykla: Hardie Grant US
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Monica Lee, Tien Nguyen
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Sohn-mat: Recipes and Flavors of Korean Home Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Sohn-mat: Recipes and Flavors of Korean Home Cooking


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai