1

Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

Specifikacijos:
Autorius: Rebecca L. Spang, Adam Gopnik
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 68560241
3537
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
6586
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 28 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 28 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 28 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
6586
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 96% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

As Spang explains, during the 1760s and 1770s, sensitive, self-described sufferers made public show of their delicacy by going to the new establishments known as “restaurateurs’ rooms” to sip bouillons. But these locations soon became sites for extending frugal, politically correct hospitality and later became symbols of aristocratic greed.
Winner of the Louis Gottschalk PrizeWinner of the Thomas J. Wilson Memorial Prize“Witty and full of fascinating details.”—Los Angeles TimesWhy are there restaurants? Why would anybody consider eating alongside perfect strangers in a loud and crowded room to be an enjoyable pastime? To find the answer, Rebecca Spang takes us back to France in the eighteenth century, when a restaurant was not a place to eat but a quasi-medicinal bouillon not unlike the bone broths of today.This is a book about the French revolution in taste—about how Parisians invented the modern culture of food, changing the social life of the world in the process. We see how over the course of the Revolution, restaurants that had begun as purveyors of health food became symbols of aristocratic greed. In the early nineteenth century, the new genre of gastronomic literature worked within the strictures of the Napoleonic state to transform restaurants yet again, this time conferring star status upon oysters and champagne.“An ambitious, thought-changing book…Rich in weird data, unsung heroes, and bizarre true stories.”—Adam Gopnik, New Yorker“(A] pleasingly spiced history of the restaurant.”—New York Times“A lively, engrossing, authoritative account of how the restaurant as we know it developed…Spang is…as generous in her helpings of historical detail as any glutton could wish.”—The Times

Bendra informacija apie: Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

Prekės ID: 68560241
Kategorija: Istorinės knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,14 x 0,21 m, 0,3 kg
Leidykla: Harvard University Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Istorinės
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Rebecca L. Spang, Adam Gopnik
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture, With a New Preface 2nd edition

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(886 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 18 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6586

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai