Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love

Specifikacijos:
Autorius: Simran Sethi
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 60762803
1539
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 21 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 21 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 21 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 21 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 21 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 21 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love

Exploring the history and cultural importance of the foods that we love, and what it means to lose them, an award-winning journalist—drawing on interviews with scientists, farmers, chefs, coffee roasters and many others—provides a thought-provoking wake-up call to the homogenization that is threatening the diversity of our food supply.
Award-winning journalist Simran Sethi explores the history and cultural importance of our most beloved tastes, paying homage to the ingredients that give us daily pleasure, while providing a thoughtful wake-up call to the homogenization that is threatening the diversity of our food supply.Food is one of the greatest pleasures of human life. Our response to sweet, salty, bitter, or sour is deeply personal, combining our individual biological characteristics, personal preferences, and emotional connections.Bread, Wine, Chocolate illuminates not only what it means to recognize the importance of the foods we love, but also what it means to lose them. Award-winning journalist Simran Sethi reveals how the foods we enjoy are endangered by genetic erosion—a slow and steady loss of diversity in what we grow and eat. In America today, food often looks and tastes the same, whether at a San Francisco farmers market or at a Midwestern potluck. Shockingly, 95% of the world’s calories now come from only thirty species. Though supermarkets seem to be stocked with endless options, the differences between products are superficial, primarily in flavor and brand.Sethi draws on interviews with scientists, farmers, chefs, vintners, beer brewers, coffee roasters and others with firsthand knowledge of our food to reveal the multiple and interconnected reasons for this loss, and its consequences for our health, traditions, and culture. She travels to Ethiopian coffee forests, British yeast culture labs, and Ecuadoran cocoa plantations collecting fascinating stories that will inspire readers to eat more consciously and purposefully, better understand familiar and new foods, and learn what it takes to save the tastes that connect us with the world around us.

Bendra informacija apie: Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love

Prekės ID: 60762803
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: HarperCollins Publishers Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Simran Sethi
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai