Foodie's Guide to Capitalism: Understanding the Political Economy of What We Eat

Specifikacijos:
Autorius: Eric Holt-Gimenez
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 60439208
4783
6239
-23%
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 20 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 20 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Sausio 20 d.

149

LP EXPRESS terminale

Sausio 20 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 20 d.

265

Smartpost terminale

Sausio 20 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 20 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Foodie's Guide to Capitalism: Understanding the Political Economy of What We Eat

Capitalism drives our global food system. Everyone who wants to end hunger, who wants to eat good, clean, healthy food, needs to understand capitalism. This book will help do that. In his latest book, Eric Holt-Giménez takes on the social, environmental, and economic crises of the capitalist mode of food production. Drawing from classical and modern analyses, A Foodie’s Guide to Capitalism introduces the reader to the history of our food systemand to the basics of capitalism. In straightforward prose, Holt-Giménez explains the political economics of why—even as local, organic, and gourmet food have spread around the world—billions go hungry in the midst of abundance; why obesity is a global epidemic; and why land-grabbing, global warming, and environmental pollution are increasing. Holt-Giménez offers emblematic accounts—and critiques—of past and present-day struggles to change the food system, from "voting with your fork," to land occupations. We learn about the potential and the pitfalls of organic and community-supported agriculture, certified fair trade, microfinance, land trusts, agrarian reform, cooperatives, and food aid. We also learn about the convergence of growing social movements using the food system to challenge capitalism. How did racism, classism, and patriarchy become structural components of our food system? Why is a rational agriculture incompatible with the global food regime? Can transforming our food system transform capitalism? These are questions that can only be addressed by first understanding how capitalism works. 

Bendra informacija apie: Foodie's Guide to Capitalism: Understanding the Political Economy of What We Eat

Prekės ID: 60439208
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,14 x 0,21 m, 0,32 kg
Leidykla: Monthly Review Press,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Eric Holt-Gimenez
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Foodie's Guide to Capitalism: Understanding the Political Economy of What We Eat
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Foodie's Guide to Capitalism: Understanding the Political Economy of What We Eat


Geriausi pardavėjo Pro Baltic pasiūlymai