Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

Specifikacijos:
Autorius: John Mallett
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 59533048
2304
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 11 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Spalio 11 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Spalio 11 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Spalio 12 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Spalio 12 d.

199

LP EXPRESS terminale

Spalio 12 d.

219

Pristatysime į namus

Spalio 14 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Spalio 15 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Spalio 15 d.

265

Smartpost terminale

Spalio 15 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

Brewers often call malt the soul of beer. Fourth in the Brewing Elements series, Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse delves into the intricacies of this key ingredient used in virtually all beers. This book provides a comprehensive overview of malt, with primary focus on barley, from the field through the malting process. With primers on history, agricultural development and physiology of the barley kernel, John Mallett (Bell's Brewery, Inc.) leads us through the enzymatic conversion that takes place during the malting process. A detailed discussion of enzymes, the Maillard reaction, and specialty malts follows. Quality and analysis, malt selection, and storage and handling are explained. This book is of value to all brewers, of all experience levels, who wish to learn more about the role of malt as the backbone of beer.

Bendra informacija apie: Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse

Prekės ID: 59533048
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Brewers Publications
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: John Mallett
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių