101 Things I Learned in Culinary School

Specifikacijos:
Autorius: Louis Eguaras, Matthew Frederick
Puslapių skaičius: 216
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 63382448
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
2274
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 15 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 15 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 15 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: 101 Things I Learned in Culinary School

An informative, illustrated guide to food, cooking, and the culinary profession by a former White House chef&;now in a revised second edition featuring 50% new material &;This book is all meat with no fat. . . . Sure to surprise and enlighten even the most informed gourmands.&;&;Publishers Weekly (starred review), on the first edition of 101 Things I Learned in Culinary School A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen master&;s calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advice, including &; practical how-tos, from holding a knife to calibrating a thermometer to creating a compost pile&; ways to emphasize, accent, deepen, and counterpoint flavors&; why we prefer a crisp outside and tender inside in most foods&; understanding wine labels and beer basics&; how to narrow innumerable culinary options to a manageable few, whether selecting knives, oils, thickeners, flours, potatoes, rice, or salad greens&; how a professional kitchen is organized and managed to maintain its mission Written by a culinary professor and former White House chef, 101 Things I Learned in Culinary School is a concise, highly readable resource for culinary students, home chefs, casual foodies, and anyone else trying to find their way around&;or simply into&;the kitchen.

Bendra informacija apie: 101 Things I Learned in Culinary School

Prekės ID: 63382448
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,13 m, 0,57 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Louis Eguaras, Matthew Frederick
Puslapių skaičius: 216
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

101 Things I Learned in Culinary School
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: 101 Things I Learned in Culinary School


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai