1

Asian Pickles: Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Korea, Japan, China, India, and Beyond [A Cookbook]

Specifikacijos:
Autorius: Karen Solomon
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 71640206
2379
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 14 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 14 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 14 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 14 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 14 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 14 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Asian Pickles: Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Korea, Japan, China, India, and Beyond [A Cookbook]

"A DIY guide to making the tangy pickles of Japan, Korea, China, India, Indonesia, Vietnam, the Philippines, and more, featuring recipes ranging from traditional tsukemono and kimchi to chutney and new combinations using innovative ingredients and techniques. For Asian food aficionados as well as preservers and picklers looking for new frontiers, the Far East's diverse and sometimes spicy array of pickled products and innovative flavor pairings will wow the palate. In Asian Pickles, respected cookbook author and culinary project maven Karen Solomon introduces readers to the unique ingredients used in Asian pickle-making and numerous techniques beyond the basic brine. For the novice pickler, Solomon also includes a vast array of quick pickles with easy-to-find ingredients. Featuring 75 of the most sought-after pickle recipes from the East--including Korean Chopped Daikon Kimchi, Japanese Umeboshi, Chinese Spicy Ginger Cucumbers, Indian Coconut-Mint Chutney, and more--Asian Pickles will help you explore anew preserving horizon with fail-proof instructions and a selection of helpful resources"--
A do-it-yourself guide to making Asian pickles introduces unique ingredients and various brine-making techniques, sharing 75 of the most-sought recipes including Chinese Spicy Ginger Cucumbers, Japanese Umeboshi and Indian Coconut-Mint Chutney. 15,000 first printing.
Introduces the unique ingredients and techniques used in Asian pickle-making, with simple instructions, helpful resources, and seventy-five recipes, including Chinese spicy ginger cucumbers, pickled bean sprouts, and dry sesame chutney.

Bendra informacija apie: Asian Pickles: Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Korea, Japan, China, India, and Beyond [A Cookbook]

Prekės ID: 71640206
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,17 x 0,24 m, 0,68 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Karen Solomon
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Asian Pickles: Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Korea, Japan, China, India, and Beyond [A Cookbook]
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Asian Pickles: Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Korea, Japan, China, India, and Beyond [A Cookbook]

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai