1

Cajun Cooking: Discover the Richly-Spiced World of Traditional Cajun and Creole Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Valerie Ferguson
Puslapių skaičius: 64
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 78534476
819
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 17 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 17 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 17 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 17 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 17 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Cajun Cooking: Discover the Richly-Spiced World of Traditional Cajun and Creole Cooking

This book helps you discover the richly-spiced world of traditional Cajun and Creole cooking. You can bring the authentic taste of Cajun and Creole cuisine into your kitchen with this collection of 30 recipes. It features classic dishes, such as Creole Onion Soup, Louisiana Seafood Gumbo, Crab Bayou, Roast Pork with Cajun Stuffing, and French Quarter Beignets. It includes an illustrated guide to a variety of typical Cajun ingredients, from redfish and crab to okra, sweet potato, corn and pecan nuts. It features recipes for all tastes, from spicy bisque to creamy fruit-filled puddings. Step-by-step techniques show you how to prepare seafood and vegetables and grind spices. Cajun cuisine began when French settlers moved south to Louisiana and adapted their cooking to the local ingredients, particularly seafood, wild vegetables and herbs. Simplicity is at the heart of this culinary tradition with slow-cooked meats and plenty of rice to soak up the stock; fast-fried, spicy blackened fish; and warming fruit desserts. Creole cuisine contributes a love of black and white peppercorns to add extra spice to stews, piquant sauces and bisques.From Gumbo and Jambalaya to Dirty Rice and Bread Pudding the recipes in this collection are sure to inspire you to try authentic Cajun cooking from your own kitchen.

Bendra informacija apie: Cajun Cooking: Discover the Richly-Spiced World of Traditional Cajun and Creole Cooking

Prekės ID: 78534476
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Valerie Ferguson
Puslapių skaičius: 64
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Cajun Cooking: Discover the Richly-Spiced World of Traditional Cajun and Creole Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Cajun Cooking: Discover the Richly-Spiced World of Traditional Cajun and Creole Cooking

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai