Chasing the Gator: Isaac Toups and the New Cajun Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Isaac Toups, Jennifer V. Cole, Emeril Lagasse
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 71564851
3955
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 14 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 14 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 14 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 14 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 14 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 14 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Chasing the Gator: Isaac Toups and the New Cajun Cooking

A James Beard Best Chef Finalist and proprietor of Toups' Meatery draws on ancestral Cajun practices in hunting and fishing to instruct readers on such techniques as butchering, engineering a barbecue pit and preparing a quick roux. 35,000 first printing.
A badass modern Cajun cookbook from Top Chef fan favorite Isaac Toups and acclaimed journalist Jennifer V. Cole, featuring 100 full-flavor stories and recipes.Things get a little salty down in the bayou...Cajun country is the last bastion of true American regional cooking, and no one knows it better than Isaac Toups. Now the chef of the acclaimed Toups' Meatery and Toups South in New Orleans, he grew up deep in the Atchafalaya Basin of Louisiana, where his ancestors settled 300 years ago. There, hunting and fishing trips provide the ingredients for communal gatherings, and these shrimp and crawfish boils, whole-hog boucheries, fish frys, and backyard cookouts--form the backbone of this book.Taking readers from the backcountry to the bayou, Toups shows how to make:A damn fine gumbo, boudin, dirty rice, crabcakes, and cochon de laitHis signature double-cut pork chop and the Toups BurgerAnd more authentic Cajun specialties like Hopper Stew and Louisiana Ditch Chicken.Along the way, he tells you how to engineer an on-the-fly barbecue pit, stir up a dark roux in only 15 minutes, and apply Cajun ingenuity to just about everything.Full of salty stories, a few tall tales, and more than 100 recipes that double down on flavor, Chasing the Gator shows how--and what it means--to cook Cajun food today.

Bendra informacija apie: Chasing the Gator: Isaac Toups and the New Cajun Cooking

Prekės ID: 71564851
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,21 x 0,26 m, 1,04 kg
Leidykla: Little, Brown & Company
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Isaac Toups, Jennifer V. Cole, Emeril Lagasse
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chasing the Gator: Isaac Toups and the New Cajun Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Chasing the Gator: Isaac Toups and the New Cajun Cooking

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai