Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Specifikacijos:
Autorius: Ferrandi Paris
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 87131680

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės

Prekės aprašymas: Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

„Ferrandi“ – Paryžiaus kulinarijos menų mokyklos, kurią „Le Monde“ pavadino „gastronomijos Harvardu“ – pagrindinė nuoroda apie maisto gaminimą su šokoladu. Šioje knygoje pateikiamos išsamios darbo su šokoladu technikos, pradedant grūdinimu ir dekoratyvumu, baigiant tokiais receptais kaip „Opéra“ pyragas ar lydytas šokoladinis pyragas. Nuo sodraus šokolado ganache iki tirpstančių trumų – ši knyga padeda trokštantiems kepėjams atlikti kiekvieną žingsnį. pagrindinių iki ypatingos progos įgūdžių. Pradedant nuo patarimų, kaip įrengti savo virtuvę, taip pat svarbiausiomis technikomis, įdarais ir dekoracijomis, knygoje pateikiama viskas – nuo ​​greitų desertų iki šventinių patiekalų ir nuo šaldytų ledų bei šerbetų iki saldainių namų virėja. Šis pilnai iliustruotas intensyvus kepimo su šokoladu meno kursas pateikia visas pagrindines technologijas ir receptus, kurie yra garsiosios prancūziško šokolado tradicijos sudedamosios dalys, žingsnis po žingsnio paaiškintos tekstu ir vaizdais. Praktinė informacija pateikiama lentelėse, diagramose ir šoninėse juostose, kad būtų patogiau. Lengvai įgyvendinami receptai klasifikuojami pagal sudėtingumo lygį, todėl skaitytojai laikui bėgant gali tobulinti savo įgūdžius. Šioje išsamioje nuorodoje pateikiama viskas, ko reikia namų virtuvės šefui mėgėjui ar patyrusiam profesionalui, kad jis išmoktų šokolado receptus visoms progoms.>

Bendra informacija apie: Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Prekės ID: 87131680
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,21 x 0,28 m, 1,84 kg
Leidykla: Editions Flammarion
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Autorius: Ferrandi Paris
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių