Cooking with Scraps: Turn Your Peels, Cores, Rinds, and Stems into Delicious Meals

Specifikacijos:
Autorius: Nenurodyta
Puslapių skaičius: Nenurodyta
Leidimo metai: Nenurodyta
Prekės ID: 58605648

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės

Prekės aprašymas: Cooking with Scraps: Turn Your Peels, Cores, Rinds, and Stems into Delicious Meals

A collection of 80 waste-reducing recipes for meals created from previously discarded bits of produce, rinds, stale bread and other leftover foods includes directions for making such options as carrot green pesto and broccoli ricotta toast. 25,000 first printing.
Stop throwing away your food scraps and start enjoying them on your table! A collection of 80 surprising, creative, delicious recipes for anyone who wants to cook smart, sustainable, and impressive meals out of unused bits of produce, cheese rinds, stale bread, and other oft-discarded foods.
All Taste, No Waste“A whole new way to celebrate ingredients that have long been wasted. Lindsay-Jean is a master of efficiency and we’re inspired to follow her lead!” —Amanda Hesser and Merrill Stubbs, cofounders of Food52 In 85 innovative recipes, Lindsay-Jean Hard shows just how delicious and surprising the all-too-often-discarded parts of food can be, transforming what might be considered trash into culinary treasure. Here’s how to put those seeds, stems, tops, rinds to good use for more delicious (and more frugal) cooking: Carrot greens—bright, fresh, and packed with flavor—make a zesty pesto. Water from canned beans behaves just like egg whites, perfect for vegan mayonnaise that even non-vegans will love. And serve broccoli stems olive-oil poached on lemony ricotta toast. It’s pure food genius, all the while critically reducing waste one dish at a time. “I love this book because the recipes matter...show(ing] us how to utilize the whole plant, to the betterment of our palate, our pocketbook, and our place.” —Eugenia Bone, author of The Kitchen Ecosystem “Packed with smart, approachable recipes for beautiful food made with ingredients that you used to throw in the compost bin!” —Cara Mangini, author of The Vegetable Butcher

Bendra informacija apie: Cooking with Scraps: Turn Your Peels, Cores, Rinds, and Stems into Delicious Meals

Prekės ID: 58605648
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Nenurodyta
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Autorius: Nenurodyta
Puslapių skaičius: Nenurodyta
Leidimo metai: Nenurodyta

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Cooking with Scraps: Turn Your Peels, Cores, Rinds, and Stems into Delicious Meals
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių