Rudens sezono hitai! Rinkitės dabar ir pasiruoškite rudeniui!

Cooking with Whey: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More

Specifikacijos:
Autorius: Claudia Lucero
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 67639111

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės

Prekės aprašymas: Cooking with Whey: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More

Anyone who's ever made cheese at home knows that roughly three-quarters of every gallon of milk transforms into a perplexing by product called whey. "Don't throw away your whey!" says cheesemaker Claudia Lucero. In Cooking with Whey, Lucero shares 60 inventive recipes that use whey, which is rich in protein, minerals, and vitamins, and adds creaminess and flavor to foods. Sweet whey, a byproduct of cheesemaking enhances baked goods and smoothies. Acid whey, produced in yogurt- and kefir-making, is ideal for brining meat, kick-starting ferments, and adding tang to main dishes. From Brazilian Limeade and Strawberry Oat Milk to Skillet Cornbread, Broth-Poached Salmon, Honey Caramels, Espresso Martinis, and many more mouth-watering recipes for beverages, soups, breads, desserts, and everyday meals, this book is the key to unlocking a delightfully surprising array of ways to put whey to work!

Bendra informacija apie: Cooking with Whey: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More

Prekės ID: 67639111
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Storey Publishing LLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Claudia Lucero
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Cooking with Whey: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More: A Cheesemaker's Guide to Using Whey in Probiotic Drinks, Savory Dishes, Sweet Treats, and More
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių